Eğitici Eğlenceli Hamburger Ustası 16 Parça Oyun Hamuru Seti

1 Saat 21 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
174.90 TL
Ürün Kodu: 17313

Satın Almadan Önce Bilinmesi Gerekenler

  • 16 Parça Kalıp 4 Renkli Hamburgerci Oyun Hamuru Seti Özellikleri:
    • Oyun Hamuru Hamburger Seti 36 ay ve üzeri çocuklar için uygundur.
    • 4 Farklı renkteki oyun hamuru ile birlikte gelen Oyun Hamuru Hamburger Setini çocuklar çok sevecekler.
    • Hamur kalıpları ve gereçleri ile birlikte gelen Oyun Hamuru Hamburger Ustası Seti çocukların pizzalar yapıp el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak.
  • Eğitici Eğlenceli Hamburger Ustası 16 Parça Oyun Hamuru Seti özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

0-4 yaş arası çocukların, hem eğitici hem de eğlenceli ürünler ile oynaması önemlidir. Bu yaştaki çocukların, sadece fiziksel olarak değil mental olarak da gelişmeye ihtiyacı vardır. Eğitici Eğlenceli Hamburger Ustası 16 Parça Oyun Hamuru Seti ürünleri, tam da bu noktaya hitap etmektedir. Birden fazla alanda kullanım şansı veren bu ürün, çocuklarınız için güzel bir eğitim aracı olacaktır. Hamburger yapma ürünlerinin içinde bulundurduğu için çocukların daha fazla dikkatini çekmesi, bu ürünün en büyük faydasıdır. Ürünün yapılış malzemeleri de tamamen çevre dostudur ve küçük yaştaki çocuklarınızın, herhangi bir cilt sorunu yaşamasının önüne geçmektedir. Bu ürün hakkındaki genel bilgileri alabilmek için sitemize giriş yapabilir ve her konuda işlem yapabilirsiniz.

Ailece görüştüğünüz arkadaşlarınızın çocuklarına faydalı bir hediye almak için sitemizi kullanabilirsiniz. Aynı gün kargo hediye şansı veren markamız, Türkiye’nin dört bir yanı için kusursuz sisteme sahiptir. Ürünün genel kargo aşamaları hakkında sürekli takip yapabilir ve en kısa sürede arkadaşlarına hediye edebilirsiniz. Sitemiz, 7/24 hizmet vermektedir.