2000 Parça 4'lü Fotoğraf Baskılı Kutulu Kolaj Puzzle

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
1009.90 TL
Ürün Kodu: 16177

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ürün Boyutları 68 x 96 cm'dir
  • Yüklediğiniz iki fotoğraf ile hazırlanır.
  • Gönderilen fotoğrafların yönüne göre yatay yada dikey olarak hazırlanabilir.
  • Kutu içerisinde dağınık olarak, toz yapıştırıcısıyla gönderim yapılır.
  • Kargoya verilme süresi sipariş onaylandıktan itibaren 2-3 iş günüdür.
  • İyi sonuç alınabilmesi için gönderilecek fotoğrafın en az 2 MB boyutunda olması gereklidir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdikleriniz ile çok keyifli vakitler geçirmek ve onları ne kadar çok sevdiğinizi göstermek istiyorsanız fotoğraf yapboz tercih etmek doğru karar olacak. 2000 Parça 4'lü Fotoğraf Baskılı Kutulu Kolaj Puzzle sayesinde sevdiklerinize alışılmışın dışında bir hediye vereceğiniz gibi aynı zamanda onları da çok mutlu edebileceksiniz.

Sevgiliniz, eşiniz ve çocuklarınız başta olmak üzere tüm yakınlarınız için tercih edeceğiniz bu özel hediye ile birlikte geçireceğiniz vakitler çok keyifli olacak. Üstelik yapbozun yüksek baskı kalitesi tasarımını daha özel ve şık hale getirirken, bu sayede hediye olarak vereceğiniz yakınlarınız da kendilerini özel hissedecektir.

Yapboz ile keyifli vakitler geçirmek, parçaları bir araya getirmenin eşsiz mutluluğunu ve eğlencesini size sağlarken, aynı zamanda birlikte geçirdiğiniz güzel anlara da bir yenisini daha ekleyecektir. Tercih edeceğiniz farklı fotoğrafların üzerinde yer alması ile bir kolaj yapabilir ya da birbirini tamamlayan fotoğrafları da kullanarak hediyenizi çok daha özel bir hale getirebilirsiniz. Her zaman ayrıcalıklı bir hediye olarak bu özel yapboz sevdikleriniz tarafınızdan saklanacaktır.