Sevgiliye Alınacak Benzersiz 30 Hediye - Sevgiliye Alınacak Hediyeler

Sevgiliye Alınacak Benzersiz 30 Hediye - Sevgiliye Alınacak Hediyeler

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Bildiğiniz üzere bu yıl da pek çok çift sevgilerini anlamlı sözlerle birbirlerine anlatırken bir yandan da hediyelerle bu sözleri desteklemeye çalışacaklar. Sevgiliye hediye almak için çok güzel bir bahane olan 14 Şubatta sevgiliye alınacak hediyeler arasında seçim yapmak da epey zor olabiliyor. Sevgilinizin neyi sevdiğini, nelere ilgi duyduğunu biliyorsanız ya da ihtiyaçlarına yönelik bir şeyler satın almak istiyorsanız işiniz nispeten daha kolay. Fakat, aklınızda birazcık bile şüphe varsa, bu konuda arkadaşlarınızdan, ailenizden hatta internetten yardım almanızda fayda var. Özellikle internet, sevgiliye alınacak anlamlı hediyeler anlamında bulunmaz bir cennet.

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgiliye Hediye

Sevgiliye hediye seçerken dikkat edilmesi gereken ilk ve en önemli husus, hediyenin kadına mı yoksa erkeğe mi verileceğidir. Eğer sevgiliye alınacak hediyeler bayan içinse seçim yapmak daha zordur. Bunun nedeni ise bayan arkadaşınıza alınabilecek yüzlerce çeşit hediye olmasıdır. Bu aslında bir yandan da iyi bir durumdur çünkü, ne alacağım diye kara kara düşünmenize gerek kalmaz. Ancak, sevgiliye alınacak hediyeler erkek içinse o zaman biraz durup düşünmeniz gerekebilir. Kadınlara göre erkeğe hediye almak biraz daha zordur çünkü seçenekler kısıtlıdır. Bu sebeple, erkeğinizi iyi tanıyor olmalı ve nelerden hoşlanacağını öngörerek hediyenizi buna göre seçmelisiniz.

Sevgiliye Hediye Fotoğraf Baskılı 3 Boyutlu Led Lamba

sevgiliye alınacak hediye

Sevgilinize hediye almak için illa özel bir gün olmasına gerek yok. Her ne kadar Sevgililer Günü yaklaşıyor olsa da, onu senenin 365 günü farklı hediyelerle mutlu edebilirsiniz. Fotoğraf baskılı 3 boyutlu LED lamba da sevgililer günü hediyeleri arasından belki de en güzeli ve anlamlısı diyebiliriz. İkinizin fotoğrafıyla aydınlanan bu lambanın karşısında oturacağınız her bir dakika daha keyifli olacaktır. Üstelik USB girişi bulunan bu lambayı bilgisayara veya powerbank'e takarak çalıştırabilirsiniz.

Melek Kanatlı Sonsuzluk Gümüş Kolyeli Kalp Kutulu Sepet

sevgiliye alınabilecek hediyeler

Sevgiliye alınacak hediyeler kadın içinse ve ne alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız, içerisinde bir dolu hediye bulunan bu sepet tam size göre. Aşkınızı farklı biçimlerde ifade etmenin kapılarını aralayan bu kutunun içerisinde 365 adet sevgi dolu mesaj Kartı, 925 ayar Melek Kanatlı Sonsuzluk Gümüş Kolye, 1 adet Seni Seviyorum işlemeli yastık ve 3'lü Kalp çikolata bulunuyor. Sevgilinize birden çok mutluluk yaşatmak isteyenlerin tercihi sizin de harika bir Sevgililer Günü geçirmenize ön ayak olacaktır.

Sevgililer Günü Hediyesi Viski Kadeh Seti

erkek sevgiliye alınacak hediyeler

Erkek sevgiliye hediye dendiğinde akla ilk olarak alkollü içecekler ve yan ürünleri geliyor. Ancak, bu ürünlere kendi dokunuşunuzu katarak yeni bir şey yarattığınızda hediye daha da anlam kazanıyor. İşte bu viski kadeh seti de sizin dokunuşunuzdan geçerek sevgilinize ulaşacak ve ilişkinizi daha anlamlı kılacak. İçerisinde 2 adet 250 cc hacminde viski kadehi bulunan bu setteki kadehlerin üzerinde sizin ve sevgilinizin isimleri yazacak. Böylece her viski içtiğinde ikinizin ismi gözüne, hayaliniz de kalbine çarpacak.

İsim Yazılı Melek Kanadı Gümüş Kolye

sevgiliye alınacak en güzel hediyeler

Sizin de bildiğiniz üzere bayan sevgiliye alınacak hediyeler arasında kolye, en üst sıralara oynuyor. İnsanlar bütçelerine göre altın, gümüş, çelik, hatta yakut ve safirden yapılma kolyeler satın alarak sevgililerine hediye ediyorlar. Burada önemli olan şey ise kolyenin tasarımı ve taşıdığı anlam oluyor. Kalbimdeki Sır İsim Yazılı Melek Kanadı Gümüş Kolye taşıdığı anlam bakımından son derece incelikli düşünülmüş olup, kalbinizin tamamen ona ait olduğunu anlatan bir kolyedir. Bu nedenle sevginizden asla şüphe ettirmeyecek bu hediyeyi sakın kaçırmayın.

Kapsül Şişeli Mini Puzzle

sevgiliye alınacak hediyeler bayan

Sizin de bildiğiniz üzere bayan sevgiliye alınacak hediyeler arasında kolye, en üst sıralara oynuyor. İnsanlar bütçelerine göre altın, gümüş, çelik, hatta yakut ve safirden yapılma kolyeler satın alarak sevgililerine hediye ediyorlar. Burada önemli olan şey ise kolyenin tasarımı ve taşıdığı anlam oluyor. Kalbimdeki Sır İsim Yazılı Melek Kanadı Gümüş Kolye taşıdığı anlam bakımından son derece incelikli düşünülmüş olup, kalbinizin tamamen ona ait olduğunu anlatan bir kolyedir. Bu nedenle sevginizden asla şüphe ettirmeyecek bu hediyeyi sakın kaçırmayın.

Sevdiğin Her Şey Bu Kutuda Kişiye Özel Hediye Kutusu

sevgiliye alınacak hediyeler kıza

Erkek sevgiliye alınacak hediyeler arasında en özel hediyelerden bir tanesi olan bu kutu içerisinde erkeğinizi mutlu edebilecek her bir detay bulunuyor. Tamamen kişisel zevkler ön plana konularak hazırlanan bu kutu içerisinde 12 adet viski taşı, 1 adet 210 cc'lik viski kadehi, 1 adet kişiye özel ahşap masa üstü fotoğraf ve Lind bitter portakallı çikolata bulunuyor. Sizi, sevgilinizin ihtiyaçlarının yanı sıra zevklerini dahi bu denli düşünen bir sevgili konumuna getirecek olan bu hediye kutusunu sakın kaçırmayın

Romantik Aşıklara Özel Canlı Bitki Sukulent Bahçesi

sevgiliye alınacak romantik hediye

Romantik sevgililerin tercihi olan bu sukulent bahçesi, aşk bahçenizde açan bir çiçek gibi sevgilinize olan aşkınızı daha büyütecek ve canlandıracaktır. Sevgililer gününde alınacak hediyeler arasında belki de en romantiği olan bu hediye, taşıdığı anlam bakımından da sevgilinizin kalbini yeniden kazanmanıza yardımcı olacak. Bitkilerin canlı olmasından dolayı sevgilinize hediye ederken günlük bakımını yapmasını söylemeyi unutmayın. Hatta bu bitkilerin solduğu zaman sizin de solacağınızı söylerseniz, bitkileri yaşatmak için onlara gözü gibi bakacaktır.

Romantik Aşıklara Özel Canlı Bitki Sukulent Bahçesi

sevgiliye alınacak hediyeler kadın

Sevgiliye alınacak hediyeler kıza olduğunda şüphesi ki akla ilk gelen şey çiçektir. Hatta sevgililer gününe doğru sokak başlarında gördüğünüz çiçekçilerin sayısında bir artış olur. Herkes sevgilisine en sevdiği çiçeği vermek için günler öncesinden sohbeti çaktırmadan en sevdiği çiçeğin ne olduğunu öğrenmeye getirir. Ancak bu hediye ile artık sevgilinizin en sevdiği çiçek bu olacak. Bu çiçeğin özelliği tamamen kurutulmuş çiçeklerden yapılmış olmasıdır. Böylelikle uzun süre solmadan ve bozulmadan görselliğini koruyabilmektedir.

100 Dilde Seni Seviyorum Mesaj Kartları

sevgiliye alınacak anlamlı hediyeler

Seni Seviyorum demenin yüzlerce farklı yolu vardır. Siz neden bir tanesiyle yetinesiniz ki? Sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi anlatmak için kelimelerinizin yetmediğini düşünüyorsanız, farklı dilleri kullanarak anlatmaya çalışın. 100 farklı dilde ona 'Seni Seviyorum' deyin. Sevgiliye alınacak hediyeler arasında belki de en anlamlısı olan bu mesaj kartları aşkınızı ifade edebilmenin yolunu gösteriyor. Ayrıca mesaj kartlarıyla birlikte 1 adet Arı Çikolata, 1 adet Uğur Böceği Çikolata ve 1 adet de Kahveli Şeker geliyor. Süsleme içinse renkli boncuklar ve kuru gül yaprakları kullanılıyor.

Fotoğraf ve Mesaj İşlemeli Ahşap Albüm

sevgili için alınacak hediyeler

Çoğu insanın atladığı bir hediye olan albüm, aslında oldukça anlamlı bir hediyedir. Birlikte yaşadığınız anıları, üzerinde yine ikinizin resmi bulunan ve içerisinde sevgi mesajları yer alan bir albümde toplamak kadar romantik bir eylem daha yoktur. Sevgiliye alınacak en güzel hediyeler arasında üst sıralarda kendisine yer bulan bu albüm, yeni çiftler için de son derece iyi bir hediyedir. Sevgilinize bu hediyeyi vererek, 'Bu albümü beraber dolduracağız.' diyebilirsiniz. Dedikten sonra sevgilinizin size aşk dolu bakarak sarılmaması içten bile değil. Albüm toplamda ise 60 fotoğraf kapasitelidir.