Kişiye Özel Kutulu 4'lü Kolaj 500 Parça Puzzle

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
529.90 TL
Ürün Kodu: 16192

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ürün Boyutları 34 x 48 cm'dir
  • Kutu içerisinde dağınık olarak, toz yapıştırıcısıyla gönderim yapılır.
  • Kargoya verilme süresi sipariş onaylandıktan itibaren 2-3 iş günüdür.
  • İyi sonuç alınabilmesi için gönderilecek fotoğrafın en az 500 KB boyutunda olması gereklidir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Resimden puzzle yapma sayesinde sevdikleriniz mutluluk anlarınızı tekrar yaşayarak çok mutlu olabilirler. Bu bakımdan başta sevgiliniz ve eşiniz olmak üzere tüm yakınlarınıza her zaman mutluluğu göz önünde tutmaları için Kişiye Özel Kutulu 4'lü Kolaj 500 Parça Puzzle tercih edebilirsiniz.

Bu özel yapboz sayesinde yakınlarınıza karşı ayrıcalıklı bir hediye vereceğiniz gibi aynı zamanda onları ne kadar çok sevdiğinizi de gösterebileceksiniz. Çünkü hediye vermek herkesi mutlu etse de kişiye özel olarak tasarlanan hediyeler çok daha büyük mutluluklar vermektedir. Bu bakımdan tamamen size ve hediye vereceğiniz yakınınıza özel olarak tasarlanacak olan bu özel yapboz harika bir sonuç yaratacaktır.

Yüksek baskı kalitesi ile seçeceğiniz dört adet fotoğrafın yapboz haline getirileceği bu özel yapbozda dilerseniz aynı zamanlara ait fotoğrafları kullanabilir, dilerseniz de farklı anlara ait olan fotoğraflara yer vererek mutluluk anlarınızın çokluğunu gösterebilirsiniz. Birlikte yapbozu tamamlamak istediğinizde çok keyifli anların ortaya çıkmasına imkân verecek olan bu özel yapboz tamamlandığında mutluluğun özel bir sembolü de olacaktır.