500 Parça Kişiye Özel 4'lü Kolaj Puzzle

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
İndirime Son
509.90 TL
428.32 TL
Ürün Kodu: 16199

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ürün Boyutları 34 x 48 cm'dir
  • Birleştirilmiş ve Kutusuz olarak yapboz yapılmış halde tek parça gönderim yapılır.
  • İyi sonuç alınabilmesi için gönderilecek fotoğrafın en az 500 KB boyutunda olması gereklidir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdiklerinizi mutlu etmek için en romantik hediyeler tercih etmek istiyorsanız sevgiliniz ya da eşiniz için 500 Parça Kişiye Özel 4'lü Kolaj Puzzle harika bir seçim olacak. Bu özel yapboz en mutlu ya da özel anlarınıza yönelik çektirmiş olduğunuz fotoğrafların yapboz haline gelmesini ve daha sonrasında da yapbozunuzu mutluluk ile kullanmanıza yardımcı oluyor.

Sevgiliniz yaşamdaki en değerli kimsedir çünkü onunla birlikte geçirdiğiniz zaman başkaları ile geçirdiğiniz zamandır oldukça farklıdır. Sevgiliniz ile birlikte yaşama karşı daha olumlu bakabilir, birbirinizden güç alabilir ve geleceğin de daha iyi olacağını düşünebilirsiniz. Bunlara sebep olan ise aranızdaki sevgi bağıdır.

Sevgilinize böylesi yoğun duygular besliyor ve onu her zaman mutlu etmek istiyorsanız bu özel yapboz hediye seçiminizde doğru karar olacaktır. Özenli tasarımı ve yüksek baskı kalitesi ile birlikte ihtiyacınızı doğru şekilde karşılayacak olan yapboz, sevgiliniz için unutamayacağı bir hediye olacağı gibi aynı zamanda parçaları tamamlarken ortaya çıkacak olan mutluluk görüntüsünün de her zaman sürmesini istemesine neden olacaktır.