Motivasyon Mesajlı 3'lü Set Not Defteri

Ürün Kodu: 12843

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Set içerisinde 3 adet çizgili not defteri bulunur.
  • Defterlerin her biri farklı desene sahiptir.
  • Defterlerin her biri 32 sayfadan oluşur.
  • 14x10,5 cm Ölçülerindedir.

Arkadaşa Hediye Motivasyon Mesajlı 3'lü Set Not Defteri özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdiklerimize hediye alırken asıl amacımız onların motivasyonlarını yüksek tutmaktır. Bazı sözler, mesajlar, hatta bir yıldönümü şarkısı, bu motivasyonu belli oranda elbette sağlayacaktır; ancak motivasyonunun daha etkili ve kalıcı olması, asıl önemli olandır. Bu noktada doğrudan hediye sahibini motive etmeye yönelik olarak tasarlanmış pek çok hediye söz konusudur. Mesajların içeriğine bağlı olarak hediyeleri dilediğiniz kişiye verebilirsiniz. Hediye Sepeti üzerinden bu biçimde tasarlanan hediyelere kolayca ulaşmanız mümkün. Motivasyon mesajlı 3’lü set, not defteri ürünü bu hediyelerden sadece biri.

Motivasyon mesajlı 3’lü set not defterinin içinde 3 farklı çizgili not defteri bulunmaktadır. Her defter kendine has desenlerden oluşmaktadır. Üç defterde toplamda 32’şer sayfadan meydana gelmektedir.

14x10,5 cm ölçülerine sahip olan defterler ile arkadaşlarınızı, dostlarınızı, aile bireylerinizi, sevgilinizi mutlu edin! Defterlerin üzerinde yer alan kısa cümleler, her daim sevdiklerinizi yaşama bağlayacak olan güçlü ve sihirli sözcükler olacaktır. No defterine ne zaman bir şeyler karalasa, onu motive edecek olan o özel cümleyle karşılaşacaktır.

Çok özel ve şık bir hediye paketiyle, özenli bir şekilde adresinize ulaştırılacak olan bu set, özellikle de ofislere büyük bir renk katacaktır. Ofiste çalışan sevdiklerinizi bu setle mutlu etmek, sadece bir tık uzağınızda. Ofis masa seti olarak de düşünülebilecek bu şirin not defterlerini sipariş ettiğinizde aynı gün yola çıkacağından emin olabilirsiniz.