Babalar Günü Hediyesi Ahşap Kapaklı Defter

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%19 indirim
299.90 TL
242.92 TL
Ürün Kodu: 15648

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Defteriniz 18 cm x 12 cm ölçülerindedir.
  • Ahşap kapaklı defter çizgisiz 48 yapraktır.
  • Ahşap kapak altında sert PP (polipropilen) malzeme yer almaktadır.
  • Defter üzerine belirleyeceğiniz isim yazılmaktadır.
  • Ahşap kapak üzerine tasarım UV baskı teknolojisi ile uygulanmaktardır.
  • Ahşap kapaklı defterde özel bronz renkli metal malzemeli ve dayanıklı spiral bulunmaktadır.
  • Babalar Günü Hediyesi Ahşap Kapaklı Defter özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Babalar gününde babaya alınacak hediyeler arasında özel tasarımı ile öne çıkan Babalar Günü Hediyesi Ahşap Kapaklı Defter sayesinde babanıza son derece anlamlı ve kullanışlı bir hediye verebilirsiniz. Her baba için çocuklarından hediye almak mutluluk verici olsa da özellikle işlevsel olması kendilerini daha mutlu edecektir.

Her baba için babalar günü çocuklarının bugünü anımsamaları üzerine kuruludur. Ne kadar yapmış oldukları fedakârlıkları ve sevgileri hiçbir karşılık beklemeden yapıyor olsalar da yine özel günlerde anımsanmaları ve hediye almaları onları son derece mutlu etmektedir.

Ancak babalar gününde hediye seçiminde babanızın size karşı gösterdiği sevgiyi doğru olarak ifade edebilmek ve verdiğiniz değeri de yansıtabilmek için hediye seçiminde titiz olunması gerekir. Her zaman bulunmayacak ve babanıza özel olacak bir hediye seçimi için tercih edeceğiniz bu özel baskı defter babanıza hem verdiğiniz değeri olarak göstermenizi sağlayacak, hem de günlük yaşamında, iş yaşamında kendisine kolaylık verecektir. Ahşap kapak üzerine UV teknolojisi ile baskı yapılmakta olup ayrıca babanızın ismi de kapakta yer almaktadır. Bu sayede tamamen babanıza özel olacak ürün özenli hediye paketinde de adrese gönderim yapıldığı için babalar günün babanız adına daha özel geçmesine neden olmaktadır.