Meleklerin Payı Viski Tadım Defteri

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%16 indirim
249.90 TL
209.92 TL
Ürün Kodu: 15992

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Viski ve distile içkiler kültürü uzmanı Dr. Burkay Adalığ tarafından hazırlanmıştır.
  • Meleklerin Payı - Viski Tadım Defteri viski deneyiminizi kayıt altına almanızı ve viski kültürünüzü geliştirmenize katkı sağlar.
  • 1 Adet viski tadım defteri gönderilmektedir.
  • Defter 2.tip hamur kağıda basılmıştır.
  • Defter ebatları 12 cm x 16 cm ölçülerindedir.
  • Meleklerin Payı Viski Tadım Defteri özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Viski içkiler arasında son derece özel bir yere sahip içkidir. Gerek yapılış yöntemleri gerekse de sunduğu zengin notalar, viskiyi diğer içkiler arasında ayrıcalıklı bir yere koymaktadır. Her viskinin kendisine ait tadı, notası ve kokusu bulunduğu için de viski severler her zaman yeni viskileri denemek için son derece isteklidirler.

Kendiniz ya da yakınlarınız için onların viski kültürünün gelişmesine yönelik özel bir hediye tercihinde bulunmak istiyorsanız Meleklerin Payı Viski Tadım Defteri harika bir seçim olacaktır. Bu kişiye özel kitap tüm viski tadımlarının ve deneyimlerinin not alınmasını sağlayarak viskileri hiçbir zaman unutulmamasını sağlayacak.

Viski deneyimini kayıt altına almayı sağlayacak olan bu özel kitap viski kültürünün daha bilinçli şekilde gelişmesine neden olacaktır. Birçok insan viskilerin tek bir tada sahip olduğunu sanmalarına rağmen esasında farklı viskilerin çeşitli koku ve damak profilleri bulunmaktadır. İçilen her şişenin bıraktığı etkiyi bu defterde kayıt altına almak, böylece viskilerin tatlarının da hiçbir zaman unutulmamasını sağlayacaktır. Eski notların ve puanların incelenmesi böylece viski deneyimini bambaşka bir boyuta taşımaya yardımcı olacaktır. Pratik ve işlevsel tasarımı ile birlikte not tutmayı da kolay hale getiren kitap defter, viski severlerin her zaman yanlarında olacak.