Din Kültürü Hocalarına Öğretmenler Günü Hediyesi Kanvas Defter

12 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İndirime Son
299.90 TL
251.92 TL
Ürün Kodu: 12480

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 14 x 20 cm ölçülerindedir.
  • 100 Yaprak (200 Sayfa)
  • 90 gr Shamuo Sarı Kağıt (Çizgisiz)
  • %100 Pamuk Kanvas Kapak
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşırken,  en az öğretmenler kadar öğrencileri tatlı bir telaş sarar. Hemen hepsi,Öğretmenler Günü hediyesi ne alabilirim” diye hummalı bir araştırmaya başlar. Öğrencilerine iyiyi, doğruyu gösterirken eğiten ve okul sıralarından başlayarak hayata hazırlayan öğretmenlerimiz elbette bu özel günde hediyelerin en güzelini, en özellerini hak eder. Siz de 24 Kasım hızla yaklaşırken öğretmenlerinize alacağınız armağanlar için arayıştaysanız Hediye Sepeti olarak tüm özel günlerinizde olduğumuz gibi Öğretmenler Gününde de geniş ürün yelpazemizle yanınızdayız.

Dini ve güzel ahlakı öğretmek için çabalayan din kültürü öğretmeniniz için hem branşına hem de ismine özel bir hediye almak istiyorsanız Din Kültürü Hocalarına Öğretmenler Günü Hediyesi Kanvas Defter sizin için biçilmiş kaftan. Shamuo sarı kağıttan üretilen branş tasarımlı defteri isme özel olarak hazırlıyoruz.  Din Kültürü Hocalarına Öğretmenler Günü Hediyesi Kanvas Defter ile öğretmeninize bu 24 Kasımda çok şaşırıp sevineceği bir armağan takdim etme şansına sahipsiniz.

Uygun fiyat avantajıyla bütçenizi zorlamadan alabileceğiniz kanvas defteri, dilerseniz kendi adınıza dilerseniz de arkadaşlarınızla ortaklaşa öğretmeninize alabilirsiniz. Din Kültürü öğretmenlerine günlük defteri modelleri arasında öne çıkan kanvas defter dini motiflerle süsleniyor, öğretmeninizin ismi ve onun için yazdırdığınız özel mesajla anlam kazanıyor.

Aynı gün ücretsiz kargo imkanımızla sunduğumuz Din Kültürü Hocalarına Öğretmenler Günü Hediyesi Kanvas Defter ile bu Öğretmenler Gününe farklı bir hava katabilirsiniz.