Kardeş Kelime Anlamlı İsme Özel Hediye Akrilik Tepsi

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
499.90 TL
Ürün Kodu: 17068

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kişiye özel tepsi ölçüleri 22x40 cm'dir.
  • 3 mm akrilik malzeme kullanılmıştır.
  • Tepsi arka yüzeyine tepsinizin kaymaması ve çizilerek desenlerin deforme olmasını önlemek amaçıyla dört adet silikon ayak yapıştırılır.
  • Tepsi üzerindeki tasarım Uv Baskı yöntemi ile uygulanmıştır, suya dayanıklıdır.
  • Bulaşık makinasında yıkamaya uygun değildir, elde yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Kardeş Kelime Anlamlı İsme Özel Hediye Akrilik Tepsi ile unutulmaz bir armağan hediye edin! Kardeş gibi gördüğünüz dostlarınıza olan duygularınızı ifade eden bu tepsi isme özeldir. Dostunuzu adı ve kardeşlik mesajı tepsi üzerinde yer alır. Akrilik malzemeden üretilen isme özel tepsi son derece kullanışlıdır ve uzun yıllar sorunsuzca kullanılabilecek kalitededir. Tepside çizilmesini önleyen dört adet silikon bulunmaktadır Suya dayanıklı olan özel tepsi ile sevdiklerinize özel günlerde sürpriz yapabilirsiniz. Hem sürekli kullanılsın hem de hatırlanayım istiyorsanız bu ürün tam size göre!

İsme özel tepsi ile dostunuza hissettiğiniz kardeşlik duygularını da göstereceksiniz. Gün içerisinde kullandıkça sizi hatırlayacağı bu özel hediyeyi; doğum günü, yılbaşı gibi özel gün ve gecelerde hediye edebilirsiniz. Dosta özel hediye arayanlar için tasarlanan bu özel ürün ile onlara unutulmaz bir hediye armağan edin. Kendisini özel hissettirecek bir ürün ile kardeşiniz gibi gördüğünüz dostlarınızı mutlu edebilir, ömrü boyunca sizi anacağı hatıralık bir hediye verebilirsiniz. Hemen hediye al ve sevdiklerine sürpriz yap!