Mangalların Efendisine Esprili Mutfak Önlüğü

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
449.90 TL
Ürün Kodu: 15767

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Önlükler %100 pamuk kumaştan üretilmiştir.
  • Ürün boyutu: 80x60 cm'dir.
  • Kırmızı, ve Siyah renk seçenekli
  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Üzerindeki baskı uzun ömürlü olup 80 yıkamaya ( 40 derecede ) kadar dayanıklıdır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Arkadaşınız ya da sevgiliniz için hem kullanışlı hem de onun mutfakta vakit geçirmesini sağlayacak özel bir hediye arıyorsanız Mangalların Efendisine Esprili Mutfak Önlüğü tercih edebilirsiniz. Üzerinde yer alan esprili yazısı ile erkek mutfak önlükleri arasında öne çıkan bu özel önlük, sevdiklerinizin leziz mangallar yapabilmesine olanak tanıyacaktır.

Her erkek özellikle mangal konusunda lezzetli yemekler hazırlamaktan büyük bir keyif duyar. Gerek bahçede gerekse piknik alanlarında sevdiklerine leziz yemekler hazırlamanın hazzını yaşamak isteyenlere özel olarak tasarlanmış bu özel tasarım önlük, bu sayede sevdiklerinizi her zaman mangalın başında tutmaya daha fazla şevk verecektir.

Kullanışlı yapısı sayesinde mangal yapma sırasında olası kirlenmeleri önleyen ve yapan için de daha özel bir hava sunan önlük, tamamen pamuktan üretilmiş olup özellikle boyun kısmında terletme yapmaz. Su bazlı pigment boyadan yapıldığı için de sağlık açısından hiçbir risk taşımamaktadır. Uzun ömürlü baskı kalitesi sayesinde de yıkamaya son derece dayanıklı olan ürün, bu sayede uzun süreler boyunca mangalların en güzel lezzetini sunmasına yardımcı olacaktır. Ayrıca sadece mangal için değil, mutfak içi kullanımlarda da uygun olan baskı kalitesi, ev içinde de sevdiklerinizin mutfakta vakit geçirmesine yarayacaktır.