Acı Sever Şeflere Hediye Mutfak Önlüğü

2 Saat 40 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
449.90 TL
Ürün Kodu: 16111

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Önlükler %100 pamuk kumaştan üretilmiştir.
  • Ürün boyutu: 80x60 cm'dir.
  • Kırmızı, ve Siyah renk seçenekli
  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Üzerindeki baskı uzun ömürlü olup 80 yıkamaya ( 40 derecede ) kadar dayanıklıdır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Yemek yapmayı sever yakınlarınız varsa onlara özel bir hediye tercihinde bulunmak istiyorsanız Acı Sever Şeflere Hediye Mutfak Önlüğü tercih edebilirsiniz. Bu özel önlük mutfakta geçirilen sürelerin çok daha keyifli olmasına ve aynı zamanda da yapılacak yemeklerin eşsiz bir lezzete sahip olmasına neden olacaktır.

Önlük sayesinde yakınlarınızı ne kadar düşündüğünüzü gösterebilecek ve onların birbirinden güzel yemekleri en iyi şekilde hazırlamalarına olanak verebileceksiniz. Yemek yapmayı severler için yemek hazırlamak bir sanat olup en güzel yemeklerin yapılması sırasında kullanılan araçlar da büyük önem taşımaktadır. Özenle tasarlanan bu önlük ile birlikte sevdiklerinize harika bir hediye verebilecek ve onların yemek yapmaktan çok daha fazla keyif almasını sağlayabileceksiniz.

Yakın arkadaşa doğum günü hediyesi başta olmak üzere sevgiliniz, eşiniz ya da tüm sevdikleriniz için de rahatlıkla kullanabileceğiniz bu özel önlük yapısı itibariyle sağlıklı bir kullanım sunmaktadır. Tamamen pamuktan yapıldığı için sağlık açısından herhangi bir risk oluşturmaz ve çok uzun süreli kullanımlarda bile üstün bir rahatlık sunar. Aynı zamanda ön kısmında yüksek baskı kalitesi ile yapılmış olan tasarımı da kumaşla bütünleşmiş haldedir ve zamana ya da kullanıma bağlı olarak solma ya da silinme göstermez.