Diş Hekimi Babaya Hediye İsme Özel Esprili Kupa Bardak

Bugün sipariş verirseniz en geç 6 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile 6 Mayıs Pazartesi günü teslim.
194.90 TL
Ürün Kodu: 16962

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Diş hekimi olan babanızı mutlu etmek, yoğun iş temposunda kendisine destek vermek, her zaman yanında olduğunuzu göstermek için özel hediyeleri tercih etmeniz büyük önem taşıyor. Diş Hekimi Babaya Hediye İsme Özel Esprili Kupa Bardak sayesinde babanızı çok mutlu edebilecek ve şimdiye kadar alacağı en güzel hediyelerden birisini kendisine verebileceksiniz. Üzerinde yüksek baskı kalitesi ile yer alan babalar günü yazısı da hediyeyi çok daha anlamlı bir hale getiriyor.

Tasarımı ile birlikte babanızın çok hoşuna gidecek ve her zaman işteyken kullanılacak olan kupa bardak bu bakımdan da özel bir değer taşıyor. Diş hekimliği yoğun ve stresli zamanlar geçirmek demek olduğundan babanız hediyesi ile birlikte rahatlayabilecek, sakinleşecek ve işlerine daha iyi şekilde yoğunlaşma yapabilecektir.

Porselenden yapılmış olan kupa bardak bu açıdan tamamen sağlıklı bir kullanım sunar. Soğuk ve sıcak içecekleri lezzetli bir şekilde içmeyi sunan kupa bardak ergonomik yapısıyla da kolay şekilde tutulur. Üzerinde yer alan baskılar yüksek baskı kalitesine sahip olduğu için zamana ya da kullanıma bağlı olarak solma göstermez, her zaman ilk günkü görünümünü korur.