Edebiyat Öğretmenine Sürpriz 30 Hediye - Edebiyat Öğretmenine Hediye

Edebiyat Öğretmenine Sürpriz 30 Hediye - Edebiyat Öğretmenine Hediye

Dikkatinizi Çekebilir ► Edebiyat Öğretmenine Hediye

24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaştıkça öğretmene ne hediye alınır sorusu pek çok veli ve öğrencinin kafasını karıştırıyor. Zira artık öğrenciler kendilerine bu kadar emek veren bu güzel insanlara yalnızca bir çiçek almaktan ziyade farklı hediyeler de vermek istiyorlar. Tabi kişiye özel tasarımlı bir hediye alacaksanız, seçenekleriniz öğretmeninizin branşına göre de değişebiliyor. Sonuçta edebiyat öğretmeninize matematikle alakalı bir hediye veremezsiniz değil mi?

Bize edebiyatı sevdiren, kitap okuma alışkanlığı kazanmamıza yardımcı olan emektar edebiyat öğretmenine hediye almak için çok sayıda seçeneğiniz var. Mesela isme özel tasarım bir ajanda ya da defter hangi edebiyat öğretmenini mutlu etmez ki? Edebiyat öğretmenine ne hediye alınır sorusuyla boğuşmak yerine tek yapmanız gereken aşağıdaki seçeneklere bir göz atmak. Hem sizi içinize sinen hem de kadın erkek fark etmeksizin edebiyat öğretmeninizin yüzünü güldüren bir hediye bulmanız çok kolay! Bir tık ötenizdeki birbirinden farklı hediye seçeneklerimizle sizi saatlerce hediye aramak gibi bir dertten kurtarıyoruz.

Kişiye Özel Dolma Kalem

edebiyat öğretmenine hediye fikirleri

Edebiyat öğretmenine hediye seçenekleri arasında yer alan dolma kalem, özelleştirilebilir yapısıyla dikkat çekicidir. Kaliteli materyalden üretilen dolma kalemin 14 x 1 cm ölçüsü onu son derece kullanışlı yapmaktadır. Özellikle yazma ve okuma üzerine ustalaşan edebiyat öğretmenine hediye alırken tercih edilebilecek en özel seçeneklerden biridir. Kişiye özel hale getirilmesi sayesinde her ortamda rahatlıkla kullanılabilir. Öğretmenler gününde hem kullanışlı hem de anlamlı hediye çeşitleri arayanlar dolma kalemi tercih edebilirler.

Birinci sınıf kalitedeki materyalden üretilen dolma kalem şık tasarımı ile edebiyat öğretmenlerine hitap edecek tiptedir. Dolma kalem kullanarak tarzını belli eden edebiyat ve dil ve anlatım dersleri öğretmenleri bu hediyeden olukça memnun kalabilirler. Öğretmenler günü hediyeleri arasında dikkat çeken bu ürünü kişiye özel hale getirerek anlamlı ve hatıralık bir ürün oluşturabilirsiniz. Dolma kalemin üzerine isim yazma işlemi lazer kazıma teknolojisi ile yapılmaktadır. Bu yüzden sık sık kullanılsa bile uzun yıllar boyunca deforme olmadan isim kalıcılık gösterir.

Öğretmene Hediye İsimli Termos

edebiyat öğretmenine hediye ne alınır

Öğretmenler gününde kullanışlı hediye çeşitleri arayanlar için 500 ml ebatlarında çelik termos matara hediyesi öne çıkar. Okulda veya evde sık sık çay veya kahve içmeye alışkın olan öğretmenlere kendi ismini taşıyan bir çelik termos hediye edebilirsiniz. Termos matara son derece kullanışlı olup 500 ml kapasiteye sahiptir. Öğretmene hediye çeşitleri arasında her zaman ilgi çekici bir üründür. Siyah, kırmızı, beyaz ve mavi renkleri mevcut olduğu için her zevke hitap eder. Kolay içim imkanı sunan bu mataranın kapağı çevirerek açılması kolaydır. Bitkisel çay ve detox bazlı içecekler için kendinden filtreye sahiptir.

Gıda ile temasa en uygun materyalden üretilen çelik termos uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. İsme özel tasarlanabilir olması ve 304 paslanmaz çelikten üretilmesi bu hediyeyi oldukça popüler hale getirmektedir. Özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilen çelik termos üzerine öğretmeninizin ismini yazdırabilirsiniz. Bu sayede isme özel öğretmenler günü hediyesi vererek hocanızın hem kullanışlı hem de hatıra değeri yüksek bir hediye almasını sağlayabilirsiniz. Bu ürün doğa şartlarına dayanıklı olması ve kapağındaki kulp sayesinde kolay taşıma imkanı sağlamasıyla öne çıkar.

Erkek Edebiyat Öğretmenine Hediye Kutusu

edebiyat öğretmeni sevgiliye hediye

Öğretmenler gününde en anlamlı ve özel hediyeleri vermek isteyen öğrenciler için çok sayıda seçenek vardır. Bunlar arasında karar vermekte zorlanan kişiler birden fazla hediyenin bulunduğu hediye kutusu seçebilir. Kişiye özel hediye kutusu içinde öğretmenler için hem kullanışlı hem de hatıra değeri taşıyan ürünler yer alır. Öğretmenlerin gün içinde en çok kullandıkları not defteri bu kutuda bulunan ürünlerdir. Not defteri üzerine isim yazımı, lazer kazıma teknolojisi kullanılarak yapıldığı için oldukça uzun ömürlüdür.

Not defterinin üzerinde sayfaların açılmasını önleyen mıknatıslı tutucu ve kalem için lastik tutucu bulunur. Hediye kutusu içinde ayrıca birinci sınıf kalitedeki 304 paslanmaz çelikten imal edilen termos vardır. 500 ml ölçüsündeki bu termos özel sızdırmaz kapak ve kaymaz tabanıyla oldukça kullanışlıdır. Öğretmenler günü hediye kutusu arayanlar kişiye özel hediyelerle bu ürünlere uygun fiyatlarla sahip olabilir. Özel tasarım hediye kutusunun içinde yer alan kalem üzerinde de öğretmenin ismi lazer kazıma teknolojisi ile yazılır. 14 cm ölçüsündeki bu kalem okulda ve evde rahatlıkla kullanılabilecek tasarıma sahiptir.

Öğretmen Sevgiliye Hediye Kutusu

edebiyat öğretmenine öğretmenler günü hediyesi

Öğretmenler gününde sevgilisine ya da eşine çok özel öğretmenler günü hediyesi almak isteyenler için çokça seçenek vardır. Bu yüzden sadece bir hediye ile sınırlı kalmayıp bu özel günü doyasıya kutlamak isteyenler kişiye özel hediye kutusu seçeneklerini tercih edebilir. 32 GB kapasitesiyle son derece kullanışlı olan USB bellek, isme özel ajanda, beton saksılı sukulent bitki ve öğretmen tanımlı beyaz porselen kupa hediye kutusu içinde yer alır. Erkek öğretmene hediye seçeneklerini tek bir kutu içinde yer almasını isteyenler avantajlı fiyatlarla bu ürünlere rahatlıkla sahip olabilir.

Kutu içindeki özel tasarım hediyelik eşyalar sadece bunlarla sınırlı değildir. Öğretmenlerin yıl boyunca kullanabilecekleri 2023 yılı ajandasına ek olarak siyah mat görünümlü tükenmez kalem hediyesi vardır. Şık tasarımı ve kullanışlı yapısıyla öne çıkan bu hediye aynı zamanda mavi renkli yazmaktadır. Beyaz porselen kupanın ise rose gold ve silver renk seçenekleri sayesinde her zevke hitap edecek şekilde özelleştirilmesi mümkündür. Öğretmen sevgiliye kişiye özel hediye kutusu satın almak isteyenler için bu ürün indirimli fiyat seçenekleri ile satışa sunulmaktadır.

İsme Özel Kitap Tasarımlı Led Lamba

edebiyat öğretmeni kadına hediye

Öğretmenler gününün anlam ve önemini yansıtan ve aynı zamanda dekoratif görünen hediye arayanlar led lamba modelini tercih edebilir. Özel kitap tasarımı ile ilkokul öğretmenine veya edebiyat öğretmeni hediye çeşitleri arasında yer alan bu ürün masif ahşaptan imal edilen alt kaideye sahiptir. Dayanıklı yapısı ile öne çıkan bu kısmın üzerine akrilik levhadan kitap tasarımı yapılmıştır. Kırılmaz şeffaf malzeme kitap biçimini alırken lazer kesim teknolojisi kullanıldığı için herhangi bir tasarım hatası söz konusu değildir.

Güçlü sarı ışık yayan kitap tasarımlı led lamba, öğretmenin ismine özel hale getirilebilir. Gece lambası olarak da kullanılabilecek bu ürün ev ve ofis ortamında ayrı bir dekorasyon katar. Özellikle bilgisayar veya laptop gibi cihazlarla USB bağlantısı üzerinden pratik biçimde çalıştırılabilir yapıda olduğu için gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Öğretmenler günü dekoratif hediye modelleri arasında gösterilen kitap tasarımlı 3 boyutlu led lambayı indirim fırsatlarını kaçırmadan tek tıkla sipariş edebilirsiniz.

Kadın Edebiyat Öğretmenine Sweatshirt

türkçe öğretmenine hediye

Öğretmenler arasında kişisel bakımına ve giyim tarzına çok dikkat eden öğretmenlere özel hediye seçenekleri de bulunmaktadır. Siyah, lacivert, gri, melanj, bordo ve füme renkli özel tasarım kapüşonlu sweatshirt satın almak için en doğru yerdesiniz. Kadın öğretmene hediye seçenekleri arasında öne çıkan bu ürün XS, S, M, L ve XL beden ölçülerinde kişiye özel hazırlanabilir. Tamamen sağlıklı pamuktan üretildiği için her ortamda rahatlıkla kullanılabilir. Kadın öğretmene öğretmenler gününde tarz ve kullanışlı bir hediye vermek isteyenler bu ürüne indirimli fiyatlarla sahip olabilir.

Türkçe Öğretmenine İsme Özel Çorap

edebiyat öğretmenine hediye önerileri

Türkçe öğretmenine isme özel çorap hediyesi almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar devam ediyor. Tamamen sağlıklı polyesterden üretilen 1 çift baskılı çorap öğretmenler gününde en ideal hediye seçenekleri arasında yer alır. Esnek yapısı sayesinde hem kolay yıkanır hem de uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Özellikle Türkçe öğretmenlerinin ilgisini çeken alfabe tasarımlı ve esprili bu çorap hediyesi çok satan ürünler arasında yer almaktadır.

İsime Özel Spor Su Matarası

bayan edebiyat öğretmenine hediye

Öğretmenler gününde isim ve tarih yazılı hediyelerin önemi çok daha fazladır. Öğretmenine hem hatıra değeri yüksek hem de kullanışlı bir hediye vermek isteyenler spor su matarasını seçebilir. Özellikle beden eğitimi öğretmenine hediye seçenekleri arasında dikkat çeken bu ürün sızdırmaz kapaklı ve sağlıklı pet malzemeden üretilmiştir.

Türk Dili ve Edebiyatı Kanvas Defter

türkçe öğretmenine hediye

Bir edebiyat öğretmenine ona özel kaliteli bir defter hediye etmekten daha anlamlı ne olabilir ki? 20 x 14 cm ölçülerindeki kanvas defter, 200 sayfadan oluşuyor ve çizgisiz shamuo sarı kağıttan üretiliyor. Edebiyat öğretmeniniz şiirlerini ya da öykülerini not edebileceği, edebiyat alanına özel tasarımlı ve üzerinde isminin yazdığı bu defteri çok sevecek.

Edebiyat Öğretmenine Özel Saatli Çerçeve

edebiyat öğretmenine öğretmenler günü hediyesi

Edebiyat öğretmenine ne hediye alınır, sorusunun en güzel yanıtlarından olan bu saat, üzerine yazılan not ve isimle  özelleştirilmektedir. Sahip olduğu edebiyat temasını, üzerindeki divit ve kalem deseniyle yansıtan ürün, değiştirilebilir pil özelliğine sahiptir. Ürün, bu sayede uzun ömürlü kullanım sağlamaktadır. Ahşap ayakları ile masa üzerinde kullanıma uygun olan ürün, sıcak baskı sayesinde solma ya da çıkma yapmaz. Ürün, özel kutusu ile sizlere gönderilir.

Türkçe Öğretmenlerine Hediye Kupa Sunum Seti

türkçe öğretmenine öğretmenler günü hediyesi

Porselen kupa ve ahşap tepsiden oluşan kupa sunum seti muhteşem bir öğretmenler günü hediyesi olacaktır. Öğretmeniniz kadın ya da erkek olsun, üzerine dilediğiniz mesajı yazabildiğiniz bu branşa özel tasarımlı kupalar, çay ve kahve molalarını daha keyifli hale getiriyor. Üstelik içten bir mesajla ona verdiğiniz değeri de göstermeniz kolaylaşıyor.

Erkek edebiyat öğretmenine alınacak hediyeler, bayan öğretmene hediye almaktan daha kolay bulunabiliyor. Zira erkeklerin ne istediği ya da isteyebileceği hemen hemen belliyken, hediye konusunda da yine dünya tarihinin cevaplaması zor sorularından biri olan “kadınlar ne ister” sorusuna cevap bulmak marifet istiyor. Bayan öğretmenler hediye konusunda biraz daha hassas olduğundan onlara hediye seçmek çoğu zaman daha zor olabiliyor. Özellik bayan edebiyat öğretmenleri edebi kişiliklerinden dolayı romantik tarzda hediyelerden daha çok hoşlanabiliyorlar. Peki bayan öğretmene alınacak hediyeler nelerdir? Yukarıda saydığımız hediyelerin tümü hem bayan hem de erkek öğretmene hediye edilebilir. Ama eğer edebiyat öğretmeniniz bayansa, üzerinde isminin yazdığı bir yastığa da bayılacaktır.

Edebiyat Öğretmenlerine Özel Hediye Yastık

edebiyat öğretmenine hediye

Mesleğe özel baskısı, kişiye özel tasarımıyla edebiyat öğretmenlerine özel yastıklar, muhteşem bir 24 Kasım Öğretmenler Günü hediye seçeneği olabilir. İçten ve anlamlı bir hediye olabilecek isme özel yumuş yumuş bir yastığa öretmeniniz bayılacak.

Edebiyat Öğretmenlerine Özel Kenar Boyalı Not Defteri

edebiyat öğretmenine ne alınır

Bir bayan edebiyat öğretmeniniz varsa bu not defterine bayılacak. Pembe başta olmak üzere bordo, gri ve yeşil renk seçenekleriyle dikkat çeken 200 sayfalık bu not defteri 21 x 15 cm ölçülerinde. İsme özel not defterinin üzerinde kalem koymak için lastik aparat bulunuyor.

Edebiyat Öğretmenine Hediye Tohumlu Naturacube

edebiyat öğretmeni için hediye

Edebiyat öğretmenine öğretmenler günü hediyesi seçenekleri arasında yer alan naturacube ile öğretmeninize anlamlı ve yaşatılabilir bir hediye verebilirsiniz. Ürün, özel tohumu, saksısı ve sulama spreyi ile gönderilmektedir. Öğretmeninizin uzun vadeli bir hediyeye sahip olması ve hediyesini okulda da kullanabilmesi için bu seçeneği tercih edebilirsiniz.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenine Hediye Ajanda

bayan edebiyat öğretmenine hediye

Edebiyat öğretmenine alınacak hediyeler arasında yazı ve kalem ile ilgili ürünler özel bir yer tutar. Bu ürünleri hediye etmeniz, edebiyat öğretmeniniz için de hoş bir sürpriz olacaktır. bu ajanda da bahsettiğimiz hediyeler arasında yer alır. ürün, üzerine yazılan isim ve not sayesinde özelleştirilir. Deri kapaklı ajanda, özel paketinde ve hediye kutusunda gönderilir.

En Değerli Öğretmene Kalem Seti

erkek edebiyat öğretmenine hediye

Edebiyat öğretmenlerinin en çok sevdiği hediyeler arasında yer alan kalem seti, öğretmeniniz için hatırası kalacak hediyeler arasında yer alır. Ürün, kalem ve kalem kutusundan oluşmaktadır. Üzerine yazılacak isimle özelleştirilen kalem kutusu, ahşap malzemeden üretilmiştir. Hediye, özel hediye kutusu ile sizlere gönderilir.

Öğretmene Hediye Yılın En İyi Öğretmeni Sertifikası

edebiyat öğretmenine hediye fikirleri

Bu sertifika ile esprili öğretmenlerin kalbini fethedeceksiniz! Unutulmaz ve hatıra değeri yüksek bir hediye olan ürün, duvara askı aparatı ile birlikte gönderilmektedir. A4 boyutlarındaki ürünün üzerine öğretmeninizin fotoğrafı ve ismi  basılmaktadır. Ürün, çerçeveli olarak size gönderilmektedir.