Babalar Günü Yazıları, Babalar Günü ile İlgili Sarılma Garantili 50 Yazı

Babalar Günü Yazıları, Babalar Günü ile İlgili Sarılma Garantili 50 Yazı

Dikkatinizi Çekebilir: Babalar Günü Hediyeleri
Yaklaşan Babalar Günü ile ilgili planlar yapmaya şimdiden başladınız mı? Bizi canı gibi seven, her yerde kollayan ve her zaman bizim iyiliğimizi düşünen kahraman babalarımızın bu önemli günlerinde onlara güzel bir sürpriz yapmak sanrım boynumuzun borcu… En azından onun için aldığımız hediyenin yanına sıkıştıracağımız babalar günü yazıları ile babalarımızın gönlünü alabilir, onları iki katı fazla mutlu edebiliriz.

Şimdiye kadar bize birçok iyiliği dokunan, fedakârlıkta sınır tanımayan babalarımız için bu özel günde biz de özel şeyler yapmalıyız. Onlar için yazacağımız birbirinden anlamlı babalar günü için yazılar ile babamıza verdiğimiz önemin ve değerin altını bir kez daha çizebiliriz. Peki, siz bu özel günde babanızı mutlu etmek, ona yıllardır söyleyemediğiniz duygularınızdan bahsetmek ve içinizi dökmek istemez misiniz? Babanıza hissettiğiniz tüm duyguları açmak ve içinizdeki baba sevgisini onunla paylaşmak istemez misiniz? Babanızı bu yazılar ile mutlu etmek istemez misiniz?

Babalar günü ile ilgili yazılar yazmak sadece babanızı mutlu etmez, aynı zamanda sizi de çok mutlu eder çünkü her zaman babamıza karşı olan hislerimizi kolayca belli edemeyebiliyoruz. Bazen ona sarılmak ve öpmek istiyoruz ama ne yazık ki bunu gerçekleştiremiyoruz. O anda gözlerimizin içi gülse de kanımız kaynasa da sadece gülümsüyoruz ve geçiştiriyoruz. Duygu yoğunluklarımızı tam dozunda yaşayamayabiliyoruz. Ama işte bu Babalar Günü yazıları duygularımızı özgür bırakma konusunda bize yardımcı olabilecek en güzel kanallar… Bu fırsatı değerlendirmeni ve tüm duygularımızı dökmeliyiz.

  • Kocaman kalbinde sevgiden başka duyguya yer olmayan, dünyanın en cömert,  en fedakar, en anlayışlı ve en şefkatli erkeği… Ben ona “baba” diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek. Beni ben yapan en değerli varlığım. Babalar günün kutlu olsun, seni çok seviyorum.

babalar günü yazıları

  • Sana her zaman duygularımı ifade edemesem de varlığını hissettiğim her an mutlu olduğumu ve senin hayatta hep mutlu olmanı istediğimi bilmeni isterim babacığım. Sen benim için çok değerlisin. İyi ki varsın.

babalar günü yazıları

  • Benim bu günlere en az hata ve en az zararla gelmemi sağlayan, her zorlukta her kararsızlığımda elimden sıkı sıkı tutan canım babam. Senin hakkını asla ödeyemem. Sen ailemizin güçlü çınarı, ne zaman arkama yaslansam biliyorum ki sen beni dimdik ve her zaman güçlü tutarsın. Babalar günün kutlu olsun.

babalar günü yazıları

  • Sen yanımda olmadan ben asla kendim olamam baba, bana hayatı öğrettiğin için ve  koşulsuz şartsız yanı başımda olup beni desteklediğin için çok teşekkür ederim. Bu gün senin günün, babalar günün kutlu olsun!

babalar günü yazıları

  • Hayatımın her anında emeği olan, benim mutluluğum için her fedakârlığı göze alan canım babam… Babalar günün kutlu olsun.

babalar günü yazıları

  • Nereye gidersem gideyim senin kollarından daha güvenli, daha huzurlu; yüreğinden daha güzel, daha sıcak bir yer yok babacığım. İyi ki varsın.

babalar günü yazıları

  • Beni her halimle seven canım babam, sana sevgimi anlatmaya sözcükler yetmez. Her zaman bana canım kadar yakında, her zaman kalbimde her zaman aklımdasın. Babalar günün kutlu olsun.
  • Evimizin güneşi, tüm karanlıkların ışığı bir tanecik babama kucak dolusu sevgilerle… Babalar günün kutlu olsun.
  • Varlığıyla karanlığıma ışık, hüznüme sevinç, derdime derman olan adam. Desteğini, elini hep sırtımda hissettiğim, bana güveniyle güç veren canım babam. Bir gülüşünle beni mutlu edebiliyor, şefkatinle beni hep doğruya yönlendiriyorsun. Bil ki her başarımda senin büyük bir payın var. Babalar günün kutlu olsun.
  • Hayata gözlerimi açtığım anda, ilk adımımı attığım anda hep ellerimden tutuyordun. Biliyorum ki ellerimi hiç bırakmadın, seni çok seviyorum baba.
  • Hayat bizi nereye sürüklerse sürüklesin, önümüze ne zorluklar çıkarırsa çıkarsın biliyorum ki sen yanımda olduğun sürece hepsi hallolacak. Senin evladın olduğum için çok şanslıyım baba, iyi ki varsın.
  • Bugün kazandığım, başardığım, elde ettiğim ve gururlandığım ne varsa her şeyde senin büyük bir payın var. Allah seni başımızdan eksik etmesin babacığım, babalar günün kutlu olsun.
  • Dert ortağım, dostum, arkadaşım, sırdaşım, canım babam. Evimizin yıkılmaz direği… Babalar günün kutlu olsun.

Babalar günü ile ilgili yazılar

  • Ailemizin reisi, canım babam. Benim en büyük aşkım! Babalar günün kutlu olsun.

Babalar günü ile ilgili yazılar

  • Kelimelerle anlatılamayan ve tarifi mümkün olmayan bir şey varsa o da sana verdiğim değerdir. İfade etmesi en zor şey seni ne kadar sevdiğimdir. Kollarımı kırarcasına açsam da gösteremem bu sevgiyi babacığım. Varlığına şükürler olsun. Babalar günün kutlu olsun.

Babalar günü ile ilgili yazılar

  • Sevgili babacığım, mesafeler olsa da bil ki hep aklımda, kalbimin bir tarafındasın. Seni ve o güzel yüreğini çok seviyorum. İyi ki varsın.

Babalar günü ile ilgili yazılar

  • Her sıkıntımda hiçbir tereddüt etmeden bana sımsıkı sarılıp bana her zaman güvendiğin için, beni hiçbir zaman aciz bırakmadığın ve hayatımda çizmem gereken doğru yolu gösterdiğin için en önemlisi bitmek tükenmek bilmez sabrın için teşekkür ederim babacığım. Allah sana uzun ömürler versin, birlikte nice mutluluklar görmeyi nasip etsin. Seni çok seviyorum.
  • Varlığımın temeli, en kutsal varlığımsın sen baba. Yarının sana güzelliklerle gelmesi ve o güzel yüzünün hep gülmesi dileğiyle… Babalar günün kutlu olsun.
  • Senin gibi bir baba ile büyüdüğüm için, senin gibi bir babanın her zaman koruduğu evladı olduğum için çok şanslıyım. İyi ki varsın aslan babam.
  • Her şeyden şüphelen ama sana olan sevgimden zerre kadar şüphelenme babacığım. Varlığın varlığıma anlam katıyor. Babalar günün kutlu olsun.
  • Hüznümü, mutluluğumu, sevincimi, derdimi, hayal kırıklıklarımı paylaştığım canım dostum; canım babam. Sen baba gibi baba, benim en değerlimsin. Babalar günün kutlu olsun.
  • Sen benim canım babam, her zaman senin örnek olduğun şekilde, senin gösterdiğin doğru yoldan ilerlemek, sana layık bir evlat olmak için çabalıyorum. Senin mutluluğun benim için her şeyden önemli, seni çok seviyorum.
  • Sen benim için öyle farklı öyle ulaşılmaz bir yerdesin ki, senin yerine kimseyi koyamam. Kimi sen gibi görmeye kalksam olmaz, hep bir iğreti olur gözümde. Hep dualarımda Allah’ıma seni başımızdan eksik etmemesi için sesleniyorum. İyi ki varsın güzel yürekli adam, babalar günün kutlu olsun.