Kedi Severlere Hediye Ne Alınır? Kedi Tasarımlı 15 Hediye Fikri

Kedi Severlere Hediye Ne Alınır? Kedi Tasarımlı 15 Hediye Fikri

Kediler, sadık arkadaşlıkları ve sevimli tavrıyla hayatımızın önemli bir parçasıdır. Bir kedi sahibi olmak, kedinizin kendine özgü kişiliği ve sevimliliğiyle dolu günlere sahip olmanın ayrıcalığıdır. Kedilerimize duyduğumuz sevgiyi ifade etmenin ve onları mutlu etmenin bir yolu da özel hediyelerle onları şımartmaktır. Bu makale, kedi severlere yönelik harika hediye fikirleri sunarak, kedilerin dünyasına daha derin bir bakış açısı sunmayı amaçlamaktadır.

Kedilerinizi mutlu etmek ve sevginizi göstermek için farklı yollar vardır ve bu makalede kedi temalı hediyelerin çeşitliliği ve özgünlüğüne odaklanacağız. Her kedi benzersizdir ve onların benzersizliğini yansıtacak kişiselleştirilmiş hediyeler bulmak, onları ve sahiplerini mutlu etmenin güzel bir yoludur. Şimdi, kedi dostlarınıza özel bir jest yapmanın ve bağlarınızı daha da güçlendirmenin keyfine varalım.

Kedinizin Fotoğrafına Özel Pati Tasarımlı 3D Led Lamba

kedi severlere hediye

Kedi severlere hediye seçenekleri arasında 3D led lamba ayrı bir güzelliğe sahiptir. Akrilik levha üstüne kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim yöntemiyle üretilir. Bu lambanın alt kaidesi birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan hazırlanır. 60 x 140 x 30 mm ölçüleri ile her yerde rahatlıkla sergilenebilecek boyutlardadır. Güçlü led lambası sarı ışık yayar ve göze zarar vermez.

Özel pati tasarımlı 3D led lamba evde, ofiste ve diğer yerlerde dekoratif amaçlı kullanılabilir. USB girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile şarj edilebilir. Kedinizin fotoğrafına özel tasarlanan bu hediyelik eşya indirimli fiyat seçenekleriyle sunulmaktadır. Her ortamda çok şık duran 3D led lamba özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Kedi Portre Tasarımlı İsme Özel Evcil Hayvan Koltuk Örtüsü

kedi severler için hediye

İç yüzeyi yumuşak polar doku olan bu koltuk örtüsü son derece şık bir görünüme sahiptir. Yüzde 100 polyesterden üretilen kumaş hafif ve kullanışlıdır. Örtünün sıcak tutma özelliği yüksek olduğundan soğuk kış günlerinde kediniz için kullanışlı bir örtü halini alır. Ölçüleri 95 x 145 cm olup her koltukla uyumludur. Hafif ve yumuşak olmasıyla taşınması da çok pratiktir.

İnternet üzerinden kedi severlere hediye ne alınır diye merak edenler için sıra dışı bir üründür. Özel tasarımda olması kedi severler için çok keyifli hissettirir. Çok amaçlı kullanılan bu örtü hem ısınmak için hem de dekor amaçlı kullanışlıdır. Örtünün tavsiye edilen yıkama sıcaklığı 40 derece olup buna uyulması gerekir. Ürün özenle hediye paketi yapılarak kargoya verilir.

Kedi Fotoğrafınıza Özel Baskılı Çorap

kedi severe ne hediye alınır

Son döneme damgasını vuran kedi konseptli hediyeler arasında kullanışlı eşyalar da vardır. Örneğin kedi fotoğrafına özel baskılı çorap bunlardan biridir. Çoraplar sağlık ve konfor amaçlı yüzde 100 polyesterden üretilir. Her hediye paketinde sadece 1 çift baskılı çorap bulunur. Çorap numaraları 35’ten başlayıp 44’e kadar çıkar. Çorap baskısı canlı ve kalıcı olduğundan zamanla yıkandıkça solma yapmaz.

Özel esnek yapıya sahip olan bu çoraplar ayağı sıkmadan sarar ve konforlu kullanım sunar. Cildi tahriş etmeyen, kaşındırmayan ve havasız bırakmayan bir yapısı vardır. Kedi sevenler için en özel hediye seçeneklerinden biridir. Evde kedi bakan kişilere sevimli ve kullanışlı hediye vermek istediğinizde bu tür ürünleri tercih edebilirsiniz.

Kedi Fotoğraf Baskılı Evcil Hayvan TV Battaniyesi

kediye hediye ne alinir

Evde kedi bakanlar için en kullanışlı hediyelerden biri kedi koltuk örtüsüdür. Koltukların deforme olmamasını sağladığı gibi konforlu bir yaşam alanı da sunar. Kedi için hediye almak isteyenler sevdiklerine bu ürünü verebilir. Örtünün ölçüleri 95 x 145 cm olup her türlü koltukla uyumludur. Özellikle TV koltuklarında battaniye olarak da kullanılabilir yapılıdır. Kedi fotoğraf baskılı evcil hayvan TV battaniyesi çok amaçlı ürünlerden biridir.

Battaniyenin iç yüzeyi yumuşak polar doku olduğundan çok rahattır. Dış yüzeyinde özel kedi baskısı vardır. Baskı kalitesi yüksek olduğundan kolay kolay deforme olmaz. Kumaş ile bütünleşen baskı teknolojisi kullanılarak hazırlanır, bu sayede yıkamada çıkmaz. Sıcak tutma özelliği sayesinde kış günlerinde kediniz için konforlu bir yaşam alanı sunar. Çok amaçlı kullanılabilen koltuk örtüsü hem ısınmak hem de dekor amaçlı işlevseldir. Taşınması pratik olduğundan hafif özelliği sayesinde seyahatlerinizde yanınızda götürebilirsiniz.

Kedi Severlere Ahşap Kapaklı Defter

kedi sever birine hediye

Kedi besleyen kişiler için hemen hemen her eşyada onları hatırlatan motifler görmek çok doğaldır. Kedileri çok seven ve kendini bir kedi annesi olarak gören kişilere alınabilecek hediyeler çeşitlilik gösterir. Özellikle kedi sahiplerine hediye alırken sadece belirli ürünlerle sınırlı kalmak istemeyenlere ahşap kapalı defter önerilir. Sıra dışı tasarımıyla dikkat çeken bu defter 18 cm ve 12 cm ölçülerine sahiptir. Ahşap kapaklı defter çizgisiz olup 48 yapraktır. Kapağın yüzeyinde mor, pembe, mavi, turkuaz, yeşil, turuncu ve kırmızı renk seçenekleri sunulur.

Sevdiğiniz renklerde ahşap kapalı defter ile günlük yaşamınızda da kedi sever olduğunuz belli olur. Ahşap kapak üzerine yapılan tasarım lazer kazıma yöntemiyle uygulanır. Bu teknoloji sayesinde tasarım asla çıkmaz ve deforme olmaz. Tasarım üzerinde lazer kesim bölgeleri ev altından görünen renk 3 boyutlu bir imaj oluşturur. Ayrıca ahşap kapaklı defterde özel bronz renkli metalden üretilen spiral vardır. Çok dayanıklı olan bu spiral defterin kullanışlı olmasına yardımcıdır. Kedi severlere ahşap kapaklı defter özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Evcil Hayvan Hediyesi Peluş Kedi Yatağı

kedi sahiplerine hediye

Evde kedi bakanlar için en kullanışlı ürünler arasında kedi yatağı gelir. Kedinin daha sağlıklı ve konforlu yaşamasını sağlayan bu ürünün malzeme kalitesine dikkat edilmelidir. Yeni kedi hediyesi olarak satışa sunulan pelüş kedi yastığı çok kullanışlıdır. Evcil hayvan yatağı açıkken 67 cm kapalıyken 45 cm ebatlara sahiptir. Küçültme ipi sayesinde kedinin rahat edeceği şekilde ayarlanabilir. Bu özellik, kedi yatağının her boyutta kediye uyumlu hale gelmesini sağlar. Çift taraflı olarak kullanılabilme özelliğine sahip bu ürün oldukça kullanışlıdır.

Peluş kedi yatağının küçültme ipi kolay kolay deforme olmayacak malzemeden üretilmiştir. Birinci sınıf kalitedeki polyester kumaştan imal edildiğinden aşınma, yıpranma ve deforme olmaz. Çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanabilir ve kolay temizlenebilir özelliktedir. İçi elyaf dolu olduğundan kediyi rahatsız etmeden konforlu bir ortam sunar. Farklı renk seçenekleri ve indirim kampanyaları ile sunulan kedi yatağı hediye paketi yapılarak gönderilir.

Cat Lady Tasarımlı İsme Özel Kedi Havlusu

yeni kedi hediyesi

Kedi tasarımlı ürünler kullanmayı seven kişilere alınabilecek en iyi hediyeler arasında isme özel kedi havlusu öne çıkmaktadır. Bu havlu kişiselleştirilebilir olması nedeniyle diğer hediyelik eşyalardan farklıdır. Plaj havlusunun ölçüleri 70 x 150 cm ebatlarındadır. Yüzde 60 pamuk ve yüzde 40 polyester kumaştan üretilen plaj havlusunu elde yıkanması tavsiye edilir. Çok estetik ve özel tasarımları bulunan bu havluyu aşındırıcı kullandırmadan en fazla 30 derecede yıkamak gerekir.

Cat Lady tasarımıyla hemen dikkat çeken kedi havlusu isme özel hale getirilebilir. Baskı kalitesinin zarar görmemesi için hassas yıkama programında temizlenmelidir. En fazla 150 derecede tersten ütüleme yapılması önerilir. Özenle hediye paketi yaparak adrese teslim gönderilir. Özel tasarımıyla dikkat çeken plaj havlusunu kedi seven tanıdıklarınıza gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz.

Çocuklara Kedi Tasarımlı Ham Bez Okul Çantası

kedi seven birine ne hediye alınır

Evcil hayvan sevenler sadece yetişkinler değildir. Çocuklar ve gençler de kedileri çok sevebilir. Kedi seven birine ne hediye alınır diye merak edenler, yakın arkadaşlarına bez okul çantasını verebilir. Kedi tasarımlı ham bez okul çantası 27 x 32 cm ölçülerine sahiptir. Ham pamuk sağlam kumaş malzemeden üretilen çanta son derece ilgi çekici bir tasarıma sahiptir. Doğada tamamen çözünebilen bir çanta olması ürünün ne kadar çevreci materyalden üretildiğini gösterir. Sırtta taşımak için kullanışlı askıları vardır.

Çocuk ve gençlere özel hazırlanan ham bez çantayı isterseniz elde taşıma askısıyla da kullanabilirsiniz. İçinde fermuarlı cep kısmıyla özel eşyalarınızı koyma bölümü vardır. Son derece kullanışlı ve şık tasarıma sahip bez çanta özellikle kedi sever kişilere hitap eder. Kedisi olan tanıdıklarınıza hediye alırken gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bir üründür. İndirimli fiyatlardan yararlanarak kedi tasarımlı bez çantaya sahip olabilir veya sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Ürün özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Kedi Severlere Ev Hediyesi Mottolu Kapı Önü ve Ev İçi Paspas

yeni kedi hediyeleri

Kedi bakan kişiler için evin her yerinde onları yansıtacak ürünlerin olması önemlidir. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen ev içi paspası da kedi severlere ev hediyesi mottosuna sahiptir. Ürünün imal edildiği malzeme yüzde 99.5 oranında hindistancevizi lifi ve yüzde 0.5 polietilen malzemedir. Arka kaplaması lateks olan ev içi paspas farklı yerlerde ve amaçlarla kullanılabilir. Kapı önü ve ev içi paspas yırtılmaz ve kolay temizlenebilir yapıdadır. Sadece silkeleyerek, süpürerek veya su ile yıkayarak temizleyebilirsiniz. Paspas PVC tabana sahip olduğundan kayma yapmadan güvenle kullanılır.

Paspasın arka kısmı yağ ve hava şartlarına dayanıklı malzemeden yapıldığından deforme olmaz. Dayanıklı madde olan polipropilen sayesinde çok kullanılan yerler için uygundur. Yağmur, güneş ve kar gibi mevsimsel koşullara dayanıklı yapıda olduğundan dış mekanda kullanıma uygundur. Paspasın sıvıyla uzun süre temas etmesine rağmen koku yapmayan özelliği vardır. Ürünü temizlerken 30 derece elde yıkama yapmanız ve çamaşır suyu kullanamamanız önerilir.

Minimal Kedi Tasarımlı Özelleştirilebilir Duvar Saati

kedi sever çocuğa hediye

Minimal kedi tasarımına sahip eşyaları sevenler için duvar saati hediyesi tavsiye edilir. Kedi severlere hediye alırken en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Özelleştirilebilir duvar saati 6 mm ahşap plaka üzerine renkli ve canlı baskıya sahiptir. Saat modeli 27 cm çapında olup 1 adet AA pil ile çalışır. Saatin mekanizması tik tak sesi çıkarmadığından sessiz ortam isteyen kişiler için idealdir. Her odada yer verebileceğiniz bu duvar saati son derece şık görüntüsüyle dikkat çekicidir.

Akıcı mekanizmaya sahip duvar saati kedi severlerin çok beğeneceği şekilde özel tasarımlara sahiptir. Saatin üzerine özelleştirme işlemi lazer kazıma yöntemi ile yapılır. Bu teknolojiyle ahşaba işlenen yazı asla deforme olmaz ve çıkmaz. Sade ve minimal tasarımı ile her türlü iç mekanda sırıtmadan sergilenebilir özelliktedir. Minimal kedi tasarımlı özelleştirilebilir duvar saati özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Minimal Sevimli Kedi Tasarımlı Baskılı Termos

kedi konseptli hediyeler

İnternet üzerinden kedi severe hediye almak isteyen kişiler için en çok talep gören ürünlerden biri baskılı termostur. Minimal sevimli kedi tasarımı sayesinde bu ürün son derece ilgi çekicidir. Fotoğraf baskısının kaliteli olması için belirtilen boyutta olmasına özen gösterilmelidir. Termos, özelleştirilebilir 1 adet boş tasarım kağıdı ile birlikte gönderilir. Termosun iç bölümü sökülebilir özellikte olduğundan buraya kendi tasarımınızı eklemeniz mümkündür. Kedi bakmayı çok seven kişilerin çok hoşuna gideceği bu termos yanında boya kalemi gönderilmez. Termosun kuru boya kalemleri ile boyanması tavsiye edilir.

Termosun içi birinci sınıf kalitedeki paslanmaz çelikten imal edildiğinden çok kullanışlıdır. Termos içi sayesinde sıvıyı uzun süre sıcak veya soğuk tutabilir. 19 x 7 cm boyutlarında olan termos çantaya rahatlıkla sığar. Kahve içmeyi çok seven kedi sahiplerine alınabilecek en iyi hediye çeşitlerinden biridir. İndirim kampanyaları ile satışa sunulan termos kedi motifleri ile son derece sevimli görünür. Minimal sevimli kedi tasarımını beğenen kişilere gönül rahatlığı ile satın alınabilecek hediyelerden biridir.

Minimal Sevimli Kedi Tasarımlı Sıcak Su Torbası

kedi sahibi kıza hediye

Kedi bakan kişilerin evde kullanabileceği en işlevsel hediyelerden biri sıcak su torbasıdır. Kimi zaman kedinin de kullanabileceği bu ürün minimal sevimli kedi tasarımına sahiptir. Ürünün ölçüleri 37 x 20 cm olup 2 litre kapasiteye sahiptir. Sıcak su torbası, yumuşak dokulu kılıfla birlikte geldiğinden cilde doğrudan teması engeller. Böylelikle daha konforlu ve sağlıklı bir kullanıma avantajı elde edilebilir. Sıcak su torbası genellikle karın, sırt, bel ve kas ağrısı gibi durumlarda kullanılan bir tedavi edici üründür. Koku yapmaz özelliği ve yüzde 100 polyester kumaşı ile son derece işlevsel yapıdadır.

Minimal sevimli kedi tasarımlı sıcak su torbasını sağlıklı bir şekilde kullanabilmek için kullanım talimatlarına dikkat edilmelidir. Çıkarılabilir kılıfı 40 derecede çamaşır makinesinde yıkanabilir özelliktedir. Sağlık açısından su torbasının içine konulan sıvının 80 dereceyi aşmaması önerilir. İçine soğuk su doldurulduğunda vücuttaki ağrılı bölgeler soğuk kompress uygulaması yapılabilir. Bu sayede kış günlerinde ısıtıcı, yaz günlerinde soğuk terapi amaçlı kullanıma uygundur. Yetişkin, çocuk ve bebek kullanımına uygun materyalden üretilmiştir. Sızıntı yapmaması için kapağının sıkıca kapalı olduğundan emin olduktan sonra kullanabilirsiniz.

Pati Tasarımlı İsme Özel Ahşap Kedi Mama ve Su Kabı

kedi için hediye

Pati tasarıma sahip kedi mama ve su kabı kediye ne hediye alınır şeklinde araştırma yapanlar için idealdir. Kedi sahiplerine değil de kedinin kullanabileceği bir hediyelik eşya arayanlar bu ürünü rahatlıkla tercih edebilir. Mama kabı birinci sınıf kalitedeki ahşap malzemeden el işçiliği ile üretilmiş olup 50 x 28 x 10 cm boyutlarındadır. Ürün 2 adet paslanmaz metal su ve mama kabı ile birlikte gelir. Metal mama kapları ise 3 farklı ebatta satışa sunulur. Her model farklı irilikteki evcil hayvanlara göre tasarlanır.

Ahşap kedi mama ve su kapları yerinden çıkarılıp temizlenme özelliğine sahiptir. Bu sayede etrafa saçılan mama ve suyu rahatlıkla temizleme imkanı sunar. Kedinin isine özel bu ürün son derece kullanışlı ve uzun ömürlüdür. Birinci sınıf kalitedeki ahşap malzemeden üretildiğinden uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Pati tasarımının yanı sıra isim yazısı ile sadece kedinize özel bir hediyelik eşyadır. Pati tasarımlı isme özel ahşap kedi mama ve su kabı özenle hediye paketi yapılarak kargoya verilir.

İsme Özel Kedi Tasarımlı Ahşap Kitap Mührü Seti

kedi severlere hediye önerileri

Ahşap mühür sapı kedi severlere özel bir tasarımda dizayn edilmiştir. Kedi hediye kutusu arayanlara hitap eden bu set içinde 1 adet 7 x 4 cm tasarım baskılı ahşap mühür sapı bulunur. Ayrıca set içinde 1 adet 9 x 6 cm ıstampa ve 1 adet 16 x 6 cm pleksi mühür ile ıstampa standır vardır. Mühür kauçuğu eco line serisi olup hızla kirlenen çevre koşullarına doğa dostu malzemeden üretilmiştir. Eco line serileri tamamen doğal malzemeler içerdiği için çevreci bir üründür. Mürekkep renkleri siyah, lacivert ve kırmızı olarak farklı seçeneklere sahiptir. İsme özel kedi tasarımlı ahşap kitap mührü seti özenle hediye paketi yapılır.

Geometrik Kedi Tasarımlı Led Lamba

kedi tasarımlı hediye

Kedi tasarımlı ev aksesuarlarını sevenlere hediye edilebilecek ürünlerin başında geometrik kedi tasarımlı led lamba gelir. Bu ürün ev, ofis ve benzeri yerlerde dekoratif amaçlı kullanılır. Ayrıca güçlü led lambası ile gece lambası olarak da kullanılır. USB girişi sayesinde bilgisayar ve powerbank ile çalışabilir. Alt kaidesi masif ahşap olan geometrik kedi tasarımlı led lambanın ışığı sarı renkli yanmaktadır.