Hediye Sepeti Güvenilir mi ? | Hediye Sepeti

Hediyesepeti.com’da giriş yaptığınız tüm bilgileriniz bütün ülkeler tarafından kabul görmüş SSL sertifikası ile korunmaktadır. Alışveriş yaparken girmiş olduğunuz kart bilgileriniz SSL tarafından şifrelenip bankanıza iletilmektedir. Dolayısıyla kredi kartı bilgileriniz Hediyesepeti.com yetkilileri dahil 3. kişiler ile kesinlikle paylaşılmamaktadır. SSL sertifikası bilgilerinizi şifreler ve güvenlik altına alır.

hediyesepeti güvenli mi

Bir web sitesinde ssl sertifikası olup olmadığını anlamak için siteye "https://" protokolü ile giriş yapılmış olması gerekmektedir. Bağlantınızı bu şekilde gördüğünüz takdirde sitede ssl sertifikası var demektir. Bu durumda bağlantınız ve bilgileriniz güvendedir.

Yaşadığım Sorun İle İlgili Neler Yapmalıyım

Hediyesepeti.com üzerinden tamamladığınız alışverişiniz ile ilgili herhangi bir sorunda bize 0212 540 40 90 numaralı canlı destekten, 0530 835 73 73 numaralı whatsapp hattımızdan, site üzerindeki mesajlaşma platformumuzdan ya da destek@hediyesepeti.com mail adresimizden ulaşabilirsiniz. Bize göndermiş olduğunuz tüm mesajlarınız haftaiçi 08:00-17:00, Cumartesi 08:00-13:00, Pazar 13:00 - 19:00 mesai saatlerimizde yanıtlanmaktadır.

hediyesepeti iletisim

Sorun çözmeye odaklı müşteri hizmetleri yetkililerimiz herhangi kusurlu - hasarlı bir üründe, teslimat sorununda ya da ürün bilgilendirmesi yaparken oldukça titiz davranıp siteden memnun ayrılmanızı amaçlamaktadırlar. Müşteri memnuniyetini önemseyen Hediyesepetİ.com aklınızda bir soru işareti ile ayrılmanıza müsade etmeyecektir. Görüş, öneri ve yorumlarınızı itina ile değer lendiren müşteri destek ekibi bütün geri bildirimlerinize mail, mesaj ya da telefon ile dönüş yapmaktadır.

hediyesepeti güvenilir mi

Google Customer Review Nedir?

Google Müşteri Yorumları; Alışveriş yapmış, gerçek kullanıcıların şeffaf ve tarafsız bir platforma bıraktıkları yorum yayın platformudur. Nasıl çalışır ? Sipariş tamamlandı sayfasında google müşteri yorumları anketine katılmak ister misiniz şeklinde bir soru çıkar. Ankete katılan kullanıcılara yaklaşık 1 hafta sonra Google tarafından bir anket maili gönderilir. Bu ankete yanıt veren kullanıcıların yorumları tarafsız bir platform olarak Google müşteri yorumları sayfasında yayınlanır. HediyeSepeti gibi verdiği hizmete ve müşteri memnuniyetine güvenen firmalar bunu açık bir şekilde kendi sitelerinde paylaşırlar

hediyesepeti güvenilir mi

hediyesepeti güvenilir mi

hediyesepeti güvenilir mi

hediyesepeti güvenilir mi

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

Instagram; @HediyeSepeti

Facebook; @HediyeSepeti

Twitter; @HediyeSepeti

HediyeSepeti Ekibi

hediyesepeti güvenilir mi