Rock Müzik Tutkunlarına Kişiye Özel Tişört - %100 Pamuklu Kumaş

Ürün Kodu: 11300

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan baskı.
  • Hava geçiren terletmez baskı.
  • %100 sağlıklı pamuk tişört.
  • Rock Müzik Tutkunlarına Kişiye Özel Tişört özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Rock müzik tutkunlarına kişiye özel tişört hediyesi sayesinde gerçek rock tutkunu arkadaşlarınıza en güzel hediyeyi verin!

Rock müzik tutkusu kimisine göre bir tutku olduğu kadar kimilerine göre de bir yaşam tarzı. Rock and roll, alternatif rock, pop rock, punk rock, hard rock gibi daha burada sayamayacağımız onlarca çeşit rock türü var. Eğer sizin ya da tanıdıklarınızın dünyaca ünlü rock gruplarına ait büyük bir müzik arşivi varsa, rock dinlemek nasıl bir tutku iyi biliyorsunuz demektir. The Rolling Stones, Nirvana, Guns N Roses, ADCD, Pink Floyd, Qeen, Metallica, Led Zeppelin, Beatles her dinleyeni koparıp bu dünyadan ayrı ayrı yerlere fırlatır atar adeta. Bu nedenle de böyle bir hobisi olan kız arkadaşınıza ya da Sevgililer günü hediyesi erkeklere konusunda bu güzel hediyeden partnerinize armağan edebilirsiniz.

 

Eğer siz ya da arkadaşlarınız sizi en iyi kafayla buluşturan bu birbirinden bağımsız onlarca rock tarzı içinden her hangi birinin tutkunuysanız, kesinlikle isme özel bu kişiye özel tişörtlerden edinmelisiniz. Aynı müzik dinlerken yakaladığınız ortak rezonans gibi, tişörtün üzerinde de kafasından gitar sapı fırlamış bir kuru kafa baskısı sizi karşılamış olacak bu ilginç tişörtte. Ve elbette ki hemen altında da adınız ve soy adınız yer alacak. Sevgili tişörtleri arayanlar için bu güzel tişörtler mükemmel bir seçim oluşturabilir.

 

Yanı sıra özel günlerinde rock müzik tutkunu tanıdıklarınıza bu güzel tişörtten hediye ederek onlara en güzel sürprizi yapabilirsiniz. Örneğin bu yakınlarınız, kankalarınız ya da sevgilinizin doğum günü  için  rock sever tişörtü mükemmel yaratıcılıktaki bir hediye olacaktır sizce de öyle değil mi?

Doğum günü hediyesi ne alınır konusunda yakın arkadaşlarınız için kesinlikle bu sıra dışı  kişiye özel tişörtlerden yararlanmanızı öneririz.