Mühendis Babaya Hediye Esprili Mesaj Yazılı Baskılı Tişört - %100 Pamuklu Kumaş

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
399.90 TL
Ürün Kodu: 13364

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan baskı.
  • Hava geçiren terletmez baskı.
  • %100 sağlıklı pamuk tişört.
  • Mühendis Babaya Hediye Esprili Mesaj Yazılı Baskılı Tişört özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Baskılı tişörtler sadece bayanlar için doğum günü hediyeleri seçerken değil, baylar için de popülerlik kazanan bir hediye tercihi halini alıyor. Nasıl bir armağan alacağınızı bilemediğiniz, her şeyi kolay kolay beğenmeyen bir babanız varsa bu ürün bütün sıkıntılarınıza çözüm olacak. Mühendis Babaya Hediye Esprili Mesaj Yazılı Baskılı Tişört babanızın mesleğini de içeren, hem karizmatik hem esprili tasarımıyla herkesin gönlünü fethedecek. Hatta babanız tamamen pamuklu ve sağlıklı kumaştan üretilmiş hediyenizi üstünden çıkarmak dahi istemeyecek.

Kol saati gibi daha pahalı dogumgunu hediyeleri almak istemiyorsanız veya babalar gününde hep aynı parfümü hediye etmekten sıkıldıysanız doğru yerdesiniz. Siyah ve beyaz renk opsiyonları bulunan hediyeliğinizin S – M – L – XL – XXL olmak üzere beş farklı beden seçeneği karşınıza çıkıyor. Yumuşacık kumaşı ile bütünleşmiş çıkmayan canlı  baskısı ile gündelik yaşantısında giymesi için babanıza eğlenceli bir alternatif sunuyor. Terletmeyen su bazlı boyadan yapılan baskısı sayesinde spor yaparken, ev işleri esnasında veya dışarı çıkarken giymek için rahatlıkla tercih edilebilir.

Sipariş verirken dilediğiniz mesajı tişörtün üzerine basılması için kendiniz tasarlayarak sürprizinizi daha da kişiye özel hale getirebilirsiniz. Uygun fiyatı, birbirinden avantajlı ödeme seçenekleriyle babanızı mutlu edecek hediyeye ulaşmak sadece birkaç tık uzağınızda. Hizmet güvencesiyle yapacağınız alış verişi, zaman zaman gerçekleşen hızlı veya ücretsiz kargo kampanyalarına denk getirerek teslimat seçeneklerinden yararlanıp avantajlardan faydalanabilirsiniz.