Renkli Mandala Tasarımlı Yuvarlak Mouse Pad

Bugün sipariş verirseniz en geç 22 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile 22 Nisan Pazartesi günü teslim.
%17 indirim
199.90 TL
165.92 TL
Ürün Kodu: 16246

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 20 x 20 cm ölçülerinde.
  • Çıkmayan Kaliteli Baskı.
  • Ofiste size özel bir ürünle çalışmanın keyfini çıkartın.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Yakınlarınıza kullanışlı ve son derece ayrıcalıklı bir hediye vermek için ofis dekorasyon ürünleri arasında öne çıkan Renkli Mandala Tasarımlı Yuvarlak Mouse Pad tercih edebilirsiniz. Bu özel tasarım mouse pad sayesinde fare kullanımı çok daha hızlı ve kolay bir hale geldiği gibi aynı zamanda renkli tasarımı sayesinde de ortam çok daha olumlu bir görünüme kavuşmaktadır.

İşlevsel yapısı ve özel yüzeyi ile birlikte fare kullanımını kolaylaştırır, hassasiyeti arttırır. Özellikle çizim gibi dikkatli fare kullanımı gerektiren uygulamalar için doğru fare kullanım olanağı yaratarak imleç hareketlerinin daha kolay olmasını sağlar. Sevimli renkleri ile birlikte kullanıldığı ortama da olumlu bir hava katmaktadır.

Ev ortamından ofis ortamına kadar bilgisayar başında çalışmak zorunda kalan yakınlarınız için son derece ayrıcalıklı bir hediye olacak bu özel mouse pad ile birlikte onları sevindirebilir ve günlük yaşamda tercih ettiğiniz ürünü kullanmalarını her zaman sağlayarak sizi de anımsamalarına neden olabilirsiniz. Yüksek baskı kalitesi ve kaliteli malzemesi ile birlikte uzun süreli bir kullanım imkânı yaratır.