Gamer Sevgiliye Hediye Game Over Tasarımlı Mouse Altlığı

6 Saat 3 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%17 indirim
199.90 TL
165.92 TL
Ürün Kodu: 18196

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Mousepad 20 x 23 cm ölçülerinde.
  • Kaliteli süblümasyon baskı ile isminize özel olarak hazırlanmaktadır.
  • Destekli yapısı ile bileğinizi ideal yükseklikte tutar ve bilek üzerindeki gerilimi azaltır ve keyifli çalışma deneyimi sunar.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Oyun oynamaktan keyif alan eş veya sevgililerinize, doğum günü, yılbaşı, yıl dönümü veya sevgililer günü gibi özel dönemlerde satın almayı tercih edebileceğiniz ürünler arasında Gamer Sevgiliye Hediye Game Over Tasarımlı Mouse Altlığı da yer almaktadır. Erkek veya kadınlar için rahatlıkla değerlendirilebilecek unisex ürünler arasında yer alan Mousepad, konforlu bir biçimde oyun deneyiminin geliştirilmesini sağlar. Oyundan alınan keyfin daha da artırılmasını sağlarken, aynı zamanda bilek desteği ve yumuşak yapısı sayesinde ne kadar uzun saatler boyunca oyun oynanırsa oynansın, herhangi bir rahatsızlığın önüne geçmeyi başarır.

Dilediğiniz tarih için, özel hediye paketleri aracılığıyla rahatlıkla ve süratle istediğiniz adrese, aynı gün teslim kargo seçenekleriyle iletebileceğiniz ürünler arasında yer alan Mousepad, 20 × 23 cm ölçülerine sahip olması sayesinde her düz zeminde rahatlıkla, sabit bir biçimde kullanılabilir. Özel oyun tasarmı sayesinde de dikkat çekmeyi başaran Mousepad, keyifli bir biçimde kullanılmanın yanında, özel bir hatıra olarak da değerlendirilen, pratik ürünler arasında yer edinmeyi başarmıştır.