Girl Boss Tasarımlı Bilek Destekli Mouse Altlığı

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%16 indirim
199.90 TL
167.92 TL
Ürün Kodu: 18198

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Mousepad 20 x 23 cm ölçülerinde.
  • Kaliteli süblümasyon baskı ile isminize özel olarak hazırlanmaktadır.
  • Destekli yapısı ile bileğinizi ideal yükseklikte tutar ve bilek üzerindeki gerilimi azaltır ve keyifli çalışma deneyimi sunar.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Mouse altlığı, oldukça rahatlık sağlayan özel hediyeler arasında yer almaktadır. İş arkadaşlarınıza, sevgili veya eşlerinize, aile üyelerine hediye edilebilecek olan Girl Boss Tasarımlı Bilek Destekli Mouse Altlığı, çevremde sevdiğim kadınlara ne hediye alsam sorunlarından kurtulmanızı sağlar. Hem oldukça pratik bir ürün olan, hem bakıldığı her anda moralin artmasını sağlayan, hem de özel bir anı olma değerine sahip olam Mousepad sayesinde, özel günlerinizi kutlayabilirsiniz.

Oval biçime sahip olan Mousepad, her ortama ve düz zemine rahatlıkla uyum sağlayabilecek bir yapıya sahiptir. Rahatça sahiplenebilen ürünlerden olan Mousepad, iş yerlerinde, ofislerde veya evlerde sabit bir biçimde değerlendirilebilir ve uzun süreler kullanımda olabilir. Boyutları sayesinde, tüm bilgisayar işlemlerinin kolay bir biçimde gerçekleştirilmesini sağlarken, aynı zamanda sahip olduğu bilek desteği sayesinde Mouse kullanımının rahat olmasını sağlar ve uzun saatler boyunca kullanılsa bile rahatsızlık hissinin veya yorgunluğun ortaya çıkmasını engeller.