Oyun Severlere Hediye Kişiye Özel 40x30 Oyuncu Mousepad

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
İndirime Son
349.90 TL
283.42 TL
Ürün Kodu: 16213

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Mousepad 40 x 30 cm ölçülerinde.
  • Kişiye özel tasarım çıkmayan kaliteli süblümasyon baskı ile hazırlanmaktadır.
  • Ofiste size özel bir ürünle çalışmanın keyfini çıkartın.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Oyun oynamayı sever yakınlarınız için özel bir hediye tercihinde bulunmak istiyorsanız şık ve dikkat çekici tasarımı ile öne çıkan Oyun Severlere Hediye Kişiye Özel 40x30 Oyuncu Mousepad seçebilirsiniz. Oyun oynamayı sever yakınlarınızı çok mutlu edecek olan bu özel mouse pad aynı zamanda yüksek fare hassasiyeti sağlayacağı için oyunlarda çok daha iyi bir sonuç ve keyif almalarını da sağlayacaktır.

Özellikle mouse padler masaüstü aksesuarlar arasında son derece gereklidir çünkü farelerin etkili bir şekilde kontrol edilmesi ve kontrolü için gereklidir. Tüm fareler için uyumlu olan bu özel hediye, oyunlarda hassas kontrolün en iyi şekilde olmasını sağlayarak yakınlarınızın oyunlarda her zaman rakiplerinden bir adım önünde olmasını sağlayacaktır.

Yüksek baskı kalitesi sayesinde ise zamana ya da kullanıma bağlı olarak silme, solunma ya da eskime gibi deforme olacak durumlar yaşatmayacak olan bu özel ürün, uzun süreli kullanım ile birlikte sevdiklerinizi mutlu etmenin yanında her zaman sizi anımsamalarına neden olarak sizi de çok fazla mutlu edecektir.