Koç Burcu Arkadaşa Hediye Sihirli Porselen Kupa

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%19 indirim
234.90 TL
190.27 TL
Ürün Kodu: 15804

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Porselen Kupadır.
  • Sıcak içecek doldurulduğunda gizli resim ortaya çıkar.
  • Boyutları 8x10 cm'dir.
  • Baskı Süblimasyon
  • Kupa üzerindeki baskı uzun ömürlü ve kalıcıdır. Yıkarken ılık suda ve elle yıkamanız gerekir. Bulaşık makinesinde veya elde dahi olsa çok yüksek ısıda yıkamanız bardağınıza yapılan baskının çıkmasına sebep olabilir. Asla bulaşık makinesinde ve aşırı derece de kaynar suda yıkamayınız.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Koç burçlarının genel özellikleri hassas ve çabuk alınan bir yapıda olmalarıdır. Genelde inatçı özellikleriyle de bilinmelerine rağmen bu durumları, beklenmedik anlarda bile alınganlıkları ile açıklanabilmektedir. Koç burçlarının alınmalarına temel olan etmenlerin başında ise değer bekledikleri kimselerden istedikleri değeri göremedikleri anlar gelmektedir. Böyle bir durumda karşı tarafa hissettirmeseler bile moralleri bozulabilmektedir.

Koç burcunda olan arkadaşlarınızı kötü hissettirmemek ve tamamen onlara verdiğiniz değerin ne kadar değerli olduğunu gösterebilmeniz için Koç Burcu Arkadaşa Hediye Sihirli Porselen Kupa tercih edebilirsiniz. Görünümü ile kullanılmadığı anlarda sıradan bir kupaya benzeyen bu özel kupa bardak baskı içine sıcak içecek koyulduğunda tüm sihrini göstererek görünüm değiştirmekte ve koç burcu sembolünü açığa çıkarmaktadır.

Bu durumu hediye ederken arkadaşınız için söylemeyerek, onun kendisinin kullanımı sırasında fark etmesine olanak tanıyarak çok şaşırmasına ve buna bağlı olarak da mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Malzeme kalitesi bakımından sağlıklı kullanım sunan ürün, bu bakımdan da her türlü içeceği rahatlıkla ve kendi tatlarını dengeli bir şekilde algılayarak içmeyi sağlamaktadır. Ergonomik tasarımı ise rahat tutmayı ve ev ya da ofis gibi ortamlarda kullanmayı mümkün hale getirerek uzun ömürlü kullanım sunmaktadır.