Karpuz Desenli Yuvarlak Mouse Pad

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%17 indirim
199.90 TL
165.92 TL
Ürün Kodu: 16356

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 20 x 20 cm ölçülerinde.
  • Çıkmayan Kaliteli Baskı.
  • Ofiste size özel bir ürünle çalışmanın keyfini çıkartın.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

İlginç hediye cesitleri ile sevdiklerinizi mutlu etmek ve günlük yaşamlarında her zaman kullanım olanağı yaratmak için Karpuz Desenli Yuvarlak Mouse Pad tercih edebilirsiniz. Bu özel mouse pad yapısı itibariyle fare kullanımı daha kolay ve pratik bir hale getirmekte, fare hassasiyetini arttırmaktadır. Bu sayede hem uygulamalarda hem de oyunlarda daha yetkin bir fare kontrolü sunmaktadır.

Özellikle sıklıkla bilgisayar karşısında olan yakınlarınız için son derece kullanışlı ve mutluluk verici olacak mouse pad fare kullanımını kolaylaştırdığı için sevdiklerinizin işlerini de daha kısa sürelerde tamamlamasını da sağlayacaktır. Hassas kontrol gerektiren çizim gibi uygulamalarda da yardımcı olarak işlemlerinin daha başarılı olmasına katkı yapacaktır.

İlginç ve dikkat çekici tasarımı sayesinde kullanıldığı ortama da ayrı bir renk katacak olan ürün aynı zamanda farenin kullanıldığı yüzeyin de aşınmasını engelleyecektir. Tüm bu özellikleri ile birlikte sevdiklerinize her zaman hediye vererek onları mutlu olmalarını sağlayacak olan bu özel mouse pad yüksek baskı kalitesi ile canlı bir görünüme sahip olup uzun ömürlü kullanım sağlamaktadır.