İkizler Burcu Arkadaşa Hediye Sihirli Porselen Kupa

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%16 indirim
234.90 TL
197.32 TL
Ürün Kodu: 15795

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Porselen Kupadır.
  • Sıcak içecek doldurulduğunda gizli resim ortaya çıkar.
  • Boyutları 8x10 cm'dir.
  • Baskı Süblimasyon
  • Kupa üzerindeki baskı uzun ömürlü ve kalıcıdır. Yıkarken ılık suda ve elle yıkamanız gerekir. Bulaşık makinesinde veya elde dahi olsa çok yüksek ısıda yıkamanız bardağınıza yapılan baskının çıkmasına sebep olabilir. Asla bulaşık makinesinde ve aşırı derece de kaynar suda yıkamayınız.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

İkizler burcu genel özellikleri itibariyle her ne kadar esnek, uyumlu, çevik ve arkadaş canlısı olsa da özellikle kendisine armağan verilmesinden çok daha büyük mutluluk duyar. İkizler burcu olanlar genelde değişime her zaman çok daha fazla ihtiyaç duyarlar ve çabuk sıkılan, beğenmediklerinden hemen ayrılmak isteyen ve genelde de zor beğenen özellikleri ile öne çıkarlar.

Ancak arkadaşlıklara ve dostluklara çok önem verirler ve arkadaşlarından kendilerine gelecek her türlü eylem karşısında çok fazla etkilenirler. Bu bakımdan ikizler burcu arkadaşınıza hediye seçiminde doğru tercihi yapmak istiyorsanız her kullanımında büyük bir şaşkınlık duyacağı İkizler Burcu Arkadaşa Hediye Sihirli Porselen Kupa tercih edebilirsiniz. Bu özel baskılı kupa evde ya da ofis ortamında arkadaşınızın sıcak ve soğuk içeceklerini rahat bir şekilde içmesine olanak tanırken, asıl özelliğini ise sıcak içeceklerde gösterecektir.

Kullanılmadığı zaman sade tasarımda görünen kupanın içine sıcak içecek koyulduğunda kısa sürede görünüm değiştirir ve asıl baskısı olan ikizler burcunu yansıtır. Bu durumu hediye verirken belirtmediğiniz anlarda arkadaşınız ilk kullanımında çok şaşıracak ve hediyesinden ayrıca mutluluk duyacaktır. Sağlıklı ve ergonomik tasarımı sayesinde de çok uzun süreli kullanım için uygun olup solma ya da silinme göstermez.