Kişiye Özel Çikolata Sepeti

(39 Ürün)
Kategoriler
Kişiye Özel Çikolata Sepeti
39 Ürün
Filtrele

Kişiye Özel Çikolata Sepeti Hakkında Editör Açıklamaları

Kim sevmez ki çikolatayı! Mutluluk denince akla gelen en güzel lezzetlerden biri olarak, çikolatadan hoşlanmayacak insan çok azdır. Lezzetiyle güzel anlar yaşatan ve adeta mutluluk vermeyi başaran çikolatayı, sevdiklerinize özel günlerde sıra dışı formlarda sunarak anlamlı hediyeler ortaya çıkarmaya ne dersiniz? Sevdikleriniz için en özel hediyelerin adresi olan Hediye Sepeti, sevdiklerinize sıradan çikolatalar sunmak yerine kişiye özel çikolata hediyelikleri ile karşınızda!

Sevgiliniz için tercih edebileceğiniz fotoğraf baskılı puzzle çikolatayı Sevgililer Günü’nde romantik sürprizinize dahil etmeye ne dersiniz? Sevgilinizin gördüğü en ilginç hediyelerden biri olacak anlamlı hediye fotoğrafınızla oluşturulmuş olmasıyla, çok özel anlar yaşatacaktır. Sevgilinize duygularınızı ifade ederken sunabileceğiniz bu leziz hediye, onu büyüleyecek adeta yemeye kıyamayacaktır. Puzzle haline getirilen fotoğraf baskılı çikolata, sevgilinizin kendisini çok özel hissetmesini sağlayacak ve romantik ambiyansa renk katacaktır.

Kadın erkek, damak zevkine düşkün herkesin çok seveceği hediyelik çikolata seçenekleri arasından annenizin doğum günü için de seçim yapabilir, hayatınızın en kıymetli kadınının özel gününe renk katabilirsiniz. Anneye doğum günü hediyesi olarak hazırlatabileceğiniz, anlamlı bir mesaj oluşturan harf çikolata çeşitleriyle süslenmiş kutu, kendisini çok özel hissetmesini sağlayacaktır. Ona duygularınızı anlatabileceğiniz en tatlı seçenek, mesajınızın yer aldığı bir sürü çikolata ile doldurulmuş bir kutu olacaktır.

Herkesin coşkuyla kutladığı yılbaşında da dostlarınızın eğlencesine renk katmak için, isimli, kavanozlu çikolatalar tercih edebilirsiniz. Sevimli bir tasarımla hazırlanan kavanozlar, çikolata hediyeleri arasında arkadaşlarınız için etkileyici bir tercih olacaktır. Mesajlı çikolataları, sevdiklerinizi mutlu etmek, hatalarınızı telafi etmek için, küçük bir jest yapmak amacıyla göndermeyi tercih edebilirsiniz. Bir hatanızla üzdüğünüz sevdiklerinize “Özür Dilerim” mesajlı bir çikolata kutusu hazırlatarak gönlünü kazanabilirsiniz. Ya da bir sağlık sorunuyla mücadele eden yakınlarınıza “Geçmiş Olsun” mesajı verebileceğiniz harflerle hazırlanmış bir çikolata sepeti ile desteğinizi hissettirebilirsiniz.

Sevdiklerinizin özel anlarına tanıklık ederken onlara değişik bir mutluluk yaşatmak, hayatlarında attığı adımlarda yanlarında olduğunuzu hissettirmek, onların sevinçlerini veya üzüntülerini paylaşmak istediğinizde vereceğiniz küçük ama etkileyici hediyeler ile aranızdaki güçlü bağı gözler önüne serebilirsiniz. Yeni bir işe başlayan, mesleğini eline alarak iş hayatına atılan yakınlarınızı tebrik etmek ve desteğinizi hissettirmek adına “Çikolata Gönder” seçeneğini tercih edebilir, onlara çok özel çikolata çeşitleri arasından bir seçimle, leziz mutluluklar yaşatabilirsiniz. İş hayatına atılan yakınlarınıza moral olacak, onlara sevginizi ve desteğinizi hissettirecek anlamlı hediyeler arasında mutluluk verme ihtimali kesin olan çikolatayı tercih edebilirsiniz.

Sizin için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, adeta yemeyip yediren içmeyip içiren babanıza da emeklerine karşı minnetinizi ifade edecek kişiye özel çikolata hazırlatarak, tatlı anlar yaşatabilirsiniz. Babalar Günü hediyesi 48 adet, sevgi mesajları içeren çikolata ile bu özel günün anlamını biraz daha uzun bir zamana yayabilir, babanıza uzun bir mutluluk hediye edebilirsiniz. Her çikolatada sizin farklı bir mesajınızı okuyan babanız bu hediye ile kendisini çok özel hissedecek ve her mesajınızda daha mutlu olacaktır. Babanıza Babalar Günü’nde çikolata hediye etmeniz, son derece farklı olacak, mesajlarla sıra dışı hale gelen bu hediye ona çok özel anlar yaşatacaktır.

Hediye Sepeti aracılığıyla, dilerseniz söz, nişan gibi özel zamanlar için de isimlere özel çikolatalar hazırlatabilirsiniz. Herkesi mutlu edebilecek bir hediye seçeneği olarak sizleri çikolatalı hediye seçenekleriyle buluşturan Hediye Sepeti, sevdiklerinizin gülümsemesini görmeniz için, her zaman geniş ürün yelpazesi ve son derece orijinal hediye fikirleriyle yanınızda olmaya, özel anlarınızı unutulmaz kılmaya devam ediyor!