Kurumsal Hediye Logo Baskılı Çikolata

24 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İndirime Son
749.90 TL
607.42 TL
Ürün Kodu: 10151

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 16 adet ambalajlı çikolata gönderilmektedir.
  • 290 gr Antep Fıstıklı Lüx Sütlü Çikolata (Melodi Marka)
  • Ürün kutu modeli farklılık gösterebilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Kurumsal hediye logo baskılı çikolata lansman, toplantı, kutlama tanıtım gibi düzenlediğiniz davetlerde kullanabileceğiniz en lezzetli hediye!

Yılbaşı arifelerinde, bayram arifelerinde çalışanlarınızın motivasyonunu arttıracak, müşterilerinizinse gönüllerini okşayacak ve iş ilişkilerinizi güçlendirecek kurumsal logonuzla baskılı harika bir hediye seçeneği burada! Yılbaşı sepetleri gibi yararlanabileceğiniz özel logolu bu çikolatalar da iş çevrenizde güzel bir promosyon etkisi yaratacaktır.

 

Beraber iş yaptığınız şirketlere ajandalar, isme özel logolu kalemler v.b.  dağıtırken yanına   iliştirebileceğiniz ya da sade bir şekilde  verebileceğiniz harika formda kurumsal bir hediye alternatifi. Hediye çikolata göndermek istediğinizde bu güzel çikolata paketi sizi ve firmanızı en güzel şekilde temsil edecektir. Kurumsal hediyeler dağıtmak için sadece yeni yılı ve bayramları beklemenize de gerek yok ayrıca. Zira bu güzel çikolata paketini onlara doğum günlerinde, evlilik yıldönümlerinde dahi göndererek inceliğinizi gösterebilir ve iş ilişkilerinizi daha da güçlendirebilirsiniz.

İnsanların hediye aldıklarında ne kadar hoşnut olduklarını düşünecek olursak, firma sahipleri de bu durumdan oldukça hoşnut olacaklar ve iş anlaşmalarını sizinle paylaşmaya devam etmek konusuna daha  da sıcak bir bakış açısıyla yaklaşacakladır. Hediyelik çiçekler eşliğinde dahi müşterilerinize gönderebileceğiniz kurumsal çikolata paketlerinin siparişinizi  hemen verebilirsiniz.

 

Ekonomik fiyatıyla reklam ve promosyon konusunda diğer reklam unsurlarına oranla kıyaslayacak olursak sizlere dev harcamalar yaptırmayacak olan kurumsal logolu bu çikolata  paketleri gayet ekonomik ve makul fiyatlara da gelecektir. Kurumsal hediye politikanızı geliştirmek ve yerinde hediyeler vererek iş çevrenizi hoşnut etmek konusunda bu güzel çikolata hediyeliklerinden sizler de yararlanabilirsiniz. Çalışanlarınızı mutlu etmek ve daha randımanlı çalışmalarını sağlamak, diğer taraftan da diğer şirketlerle daha uzun soluklu işler yapabilmek adına bu logolu çikolatalar biçilmiş kaftan olacaktır. Hediye denizi Hediye Se’petine girin ve en etkili kurumsal hediyeleri yakalayın!

 

Toplantı, parti, davet, promosyon, özel ikram ve sunumlarınızda çalışanlarınıza veya misafirlerinize ikram etmek üzere hazırlatacağınız çok özel bir seçeneği sizler için tasarlıyoruz! Kurumsal Hediye Logo Baskılı Çikolata..

Leziz olduğu kadar özel de olan bu çikolata kutusu ile toplantılarınızda, davetlerinizde çalışanlarınıza veya misafirlerinize harika bir jest yapabilirsiniz. Çikolata jilatinleri üzerine baskı tekniği ile logonuzun yer alacağı ambalajlar sarılacaktır ve şirketinize özel hale dönüştürülecektir. Özel kutusunda tarafınıza gönderilecek olan Kurumsal Hediye Logo Baskılı Çikolata ile sevdiklerinize ve çalışanlarınıza şık sunumlar yapabileceksiniz.

Firma logonuzun basılı olacağı Kurumsal Hediye Logo Baskılı Çikolata için Hediye Sepeti'nden sipariş oluşturmanız ve logonuzu bize iletmeniz yeterli olacaktır.