Düzenli Olmayı Sevenlere Hediye Silinebilir Kalemli Planlayıcı

Ürün Kodu: 16645

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Planlayıcı 21 cm x 30 cm ölçülerindedir.
  • Ahşap üstüne çıkmayan renkli baskı yapılmıştır.
  • 1 adet mıknatıslı silinebilen tahta kalemi ile gönderilmektedir.
  • Ahşap planlayıcı mıknatıslı olup kalem tahta üzerine yapıştırılabilmektedir.
  • Kullanışlı yapısı ve ölçüleriyle ister odanızda isterseniz çantanızda taşıyabilirsiniz.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Düzenli olmaya çalışan kadına ve erkeğe ne hediye alınabilir sorusunu soruyorsanız Düzenli Olmayı Sevenlere Hediye Silinebilir Kalemli Planlayıcı harika bir seçenek oluşturuyor. Bu özel planlayıcı sayesinde sevdikleriniz günlük yaşamlarını çok daha iyi bir şekilde kontrol edecek ve düzene sokabilecekler. Özellikle eğitim ve iş yaşamında çok yarar sağlayacak olan planlayıcı, bu özellikleri ile birlikte sevdiklerinizi mutlu etmeye büyük katkı sunacak.

Günlük yaşamın pek çok gerekliliği olduğundan doğru planlama yapmak işleri zamanında yapabilmek adına büyük önem taşımaktadır. Planların geçerlilik kazanması ve düzenli olarak takip edilebilmesi için planlama yapmak önem taşıdığından bu özel tasarım planlayıcı ile sevdikleriniz günlük yaşamdaki işlerini çok daha kolay şekilde yapabileceklerdir.

Ahşap üzerine yüksek baskı kalitesi ile yapılan renkli baskı zamana ya da kullanıma bağlı olarak silinme ya da solma göstermez. Planlayıcının üzerine yazılan yazılar kolay şekilde silindiği için tekrar kullanmak çok pratiktir. İsme özel olarak da hazırlanan planlayıcı bu sayede sevdiklerinizi daha özel hissettirecektir. Kullanışlı boyutları sayesinde odada kullanmaya uygun olduğu gibi aynı zamanda çanta içerisinde de günlük yaşamda taşınmaya uygundur. Tüm bu özellikleri ile birlikte kullanışlı ve pratik bir plan yapma imkânı sağlar.