Cool Lama Tasarımlı Esprili Hediyelik Porselen Kupa

2 Saat 41 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%19 indirim
194.90 TL
157.87 TL
Ürün Kodu: 15729

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Arkadaşlarınız için bir hediye arıyorsanız, sevimli ve havalı görünümü ile dikkat çeken Cool Lama Tasarımlı Esprili Hediyelik Porselen Kupa tercih edebilirsiniz. Bu özel kupa tasarım ve işlevsellik bakımlarından arkadaşlarınız için vereceğiniz son derece mutluluk verici bir hediye olacaktır.

Arkadaşlıklar her zaman değerli olduğu ve en kötü zamanlarda bile yanınızda olarak size destek oldukları için bazı özel günlerde ya da sıradan günleri özel günlere çevirmek için özel hediyeler seçmek gerekmektedir. Hediye edeceğiniz her arkadaşınızın seveceği ve günlük yaşamda sıklıkla kullanacağı bu hediye, hoş tasarımı ve sağlıklı yapısı ile arkadaşlarınızı mutlu edecektir.

Sadece arkadaşlarınız için değil sevgiliniz için de günlük yaşamda sık kullanabileceği bir hediye olarak tercih edeceğiniz ürün, porselenden yapıldığı için sağlık açısından tamamen zararsızdır. Yüksek baskı kalitesine sahip olan üründeki sevimli desen yıkama sonucunda solma ya da silinme göstermez ve böylece uzun süreli kullanımlar için uygundur. Sevgililer günü ya da yıldönümü gibi günlerde de hediye olarak tercih edebileceğiniz ürün, hangi gün için tercih edecek olursanız olun, şık ve kullanışlı yapısı ile sevdiklerinizin yüzünde özel bir gülümse oluşmasını sağlayacağı gibi sizin de kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır.