Balık Avcılarına Hediyelik Ödül

Ürün Kodu: 11160

Balık Tutmayı Sevenlere Hediye Altın Varaklı Ödül​ü​ Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Balık Tutmayı Sevenlere Hediye Altın Varaklı Ödülde isim özelleştirmesi bulunmaktadır.
  • 23 cm x 10 cm x 10 cm ölçülerindedir.
  • Balık figürü altın varak görünümlüdür.
  • Gümüş varaklı kaide üzerinde altın sarısı özelleştirme alanı bulunmaktadır.
  • Balık Tutmayı Sevenlere Hediye Altın Varaklı Ödülü özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Balık avcılarına hediyelik ödül, sevdiklerinize verebileceğiniz en sürprizli armağan olacak!

Balık tutmak, kimilerine göre büyük bir zevk ve tutku. Oltalarını büyük bir özenle hazırlayan misinasını, kancalarının büyük bir titizlikle her seferinde ayıran ve takımlarını tekrar usulüne uygun bir şekilde yerine yerleştiren, yemleri oltanın ucuna büyük bir dikkatli takan balık avcıları, yüksek bir sabırla kendilerini bırakır dingin suların akışına ve göndereceği nasiplerine.

Kimi zaman tan vaktinde, kimi zaman güneşin batarken ki şuruk vaktinde ışıklarının suyun üzerine en güzel şekilde düşürdüğünde balık avcılarının da en büyük keyif saati başlamış demektir. Oltadaki en küçük sarsıntıyı bile tecrübesiyle rezonans şeklinde hissedebilecek olan konusunun kompedanı olmuş  ve çoğu kez de balığından yediğiniz arkadaşınıza farklı bir hediye vermek istemez misiniz? Ona bu varaklı isme özel sazan balığından aldığınızda Dünyanın en güzel hediyesi ni vermiş olacaksınız bilesiniz.

 

Balık avcılarına hediye edebileceğiniz bu gold sazan balığı heykeli, balık tutma rekortmeni  arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz en güzel ödüllerden olacaktır. Hiç kuşkusuz ki herkes balık tutamaz. Zira balık tutmak, gerek sabır gerek se el becerisi ve titizlik konusunda bazı cevherler ister. Bu güzel varaklı balık heykeliyse balık tutmaya aşık olan dostlarınız için evlerinde, çalışma odalarında, masalarında ya da mekanlarının diledikleri noktasında sergileyebilecekleri sizden gelen en güzel hatıralık biblolardan olacaktır. Özel hediyelik mi arıyorsunuz? İşte balıkçılara mükemmel bir hediye tam da karşınızda duruyor.

Dosta hediye arayanlar  bu sürprizli ve müthiş hediyeyi balık tutmaktan hoşlanan tanıdıklarına  gönüllerince verebilirler.