Sen Dünya'nın Işığısın Tasarımlı Yıldız Akrilik

5 Saat 11 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%16 indirim
274.90 TL
230.92 TL
Ürün Kodu: 19337

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ürün ölçüleri: 115 x 115 x 20 mm ölçülerindedir.
  • Parlak akrilik malzemeden yapılmaktadır.
  • Kullanım Alanı: ofiste, çalışma masasında, dekoratif raflarda.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sen Dünya'nın Işığısın Tasarımlı Yıldız Akrilik ile özel insanlarınızın hayatına ışık katın!

Hediyeler, sevdiklerimizi mutlu etmek ve özel hissettirmek için verilen en güzel armağanlardan biridir. Sen Dünya'nın Işığısın Tasarımlı Yıldız Akrilik, sevdiklerinizi özel hissettirebileceğiniz, sıcak bir hediye seçeneği.

Bu özel tasarımlı yıldız akrilik; babalar, anneler, eşler, sevgililer, arkadaşlar ve diğer birçok kişi için mükemmel bir hediye olabilir. Her yaştan insana, her hediye vesilesinde sunabileceğiniz gibi sevgililer günü, doğum günleri, anneler günü, yıldönümleri gibi özel günlerde de ayrı bir anlam kazanabilir.

"Sen Dünya'nın Işığısın" yazısı ile her zaman yanınızda olması gerektiğine dair güçlü bir mesaj veren bu parça, tasarımındaki akrilik malzemesi sayesinde dayanıklıdır. Ayrıca bu hediye, alacak kişiye evinin ya da ofisinin dekorasyonunda da özel bir yer edinmesi açısından yardımcı olacaktır.

Eğer, sevdiklerinize özel bir hediye vermek istiyorsanız, Sen Dünya'nın Işığısın Tasarımlı Yıldız Akrilik'i tercih edebilirsiniz. Alacağınız bu güzel hediye, sevdiklerinizin yaşamlarında fark yaratacak ve her bakışında yanlarında olduğunuzu hatırlatacaktır.