Babalar Günü Hediyesi Fotoğraf Baskılı Kadife Plaket

2 Saat 59 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
399.90 TL
Ürün Kodu: 15645

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Plaket Boyutu 20x16 cm'dir
  • Ürün süblimasyon baskı tekniğiyle metal plakaya işlenmektedir.
  • Metal plaka şık katlanabilir Kadife plakete yapıştırılarak gönderilecektir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Babaya hediye fikirleri özellikle babalar günü gibi her baba için özel olan günlerde gündeme gelmektedir. Her ne kadar babalar çocuklarına yönelik karşılıksız bir sevgi içinde olsalar ve onlardan da hiçbir karşılık beklemeden sevgi gösterseler de yine de kendilerinin anımsanması ve yapmış olduklarına teşekkür edilmesi her babayı mutlu kılacaktır.

Babaların yaptıkları her çocuk için şüphesiz özeldir çünkü babalar her durumda, çocuklarının yanında olurlar ve onların tüm sorunlarını halletmek için üstün çaba gösterirler. Bunları yaparken de hiçbir karşılık beklemedikleri gibi yapmış olduklarının lafını bile etmeyi gerekli görmezler.

Ancak çocukları bu durumun farkındadır ve onların yapmış olduklarını ufak da olsa ödüllendirmek için babalar günü gibi özel günleri beklerler. Böylesi bir günde ise babanızın kendisini özel hissedeceği aynı zamanda tercihiniz yüzünden de mutlu olacağı bir hediye seçimi için Babalar Günü Hediyesi Fotoğraf Baskılı Kadife Plaket tercih edebilirsiniz. Babanızın bu zamana kadar yapmış olduklarının bir tür ödüllendirmesi olacak bu özel plaket, babanız ile birlikte geçirdiğiniz en mutlu anlardan bir kesiti fotoğraf baskı olarak içerdiği gibi dünyanın en iyi babası ifadesiyle de babanızı ayrıca mutlu edecek ve her baktığında kendisini özel hissedecektir.