Aşık Sevgiliye Hediye İsim Yazılı Porselen Kahve Kupası

Bugün sipariş verirseniz en geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile 29 Nisan Pazartesi günü teslim.
194.90 TL
Ürün Kodu: 16399

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi ve ona verdiğiniz değeri göstermeniz için hediyeler sevgiliye en özel olanları arasından seçilmelidir. Sevginizi, aşkınızı ve mutluluğunuzu ifade etmeniz için Aşık Sevgiliye Hediye İsim Yazılı Porselen Kahve Kupası harika bir seçenek oluşturuyor. Bu özel tasarım kupa bardak sevgilinizin her zaman yanında olarak, ona karşı duyduğunuz bağlılığın, sevginin ve mutluluğun ifadesi olurken aynı zamanda her zaman istediği içecekleri de kolay bir şekilde içmesine yardımcı olacak.

Özenli tasarımı sayesinde estetik açıdan da göz alıcı olan bardağın üzerine yüksek baskı kalitesi ile çıkmayacak şekilde isimleriniz yazılmaktadır. Bu sayede bardak size özel olarak hazırlanacak ve böylece sevgilinizin çok daha mutlu olmasına neden olacaktır.

İşte, evde, okulda ya da dilediği her yerde rahatlıkla kullanabileceği bu özel kahve kupası mutluluğunuzun artması için özel bir destek sunarken porselenden yapıldığı için de sağlıklı bir kullanım imkânı vermektedir. Aynı zamanda porselen yapısı sayesinde içeceklerin de daha lezzetli olmasını sağlayan bu özel kupa aşkınızın her zaman ifadesi olacaktır. Sevgililer günü, doğum günü ya da yıldönümü gibi özel günler başta olmak üzere her zaman sevginizin ifadesi olarak bardağı tercih edebilirsiniz.