Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi Osaka Viski Seti

1 Saat 47 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
5999.90 TL
Ürün Kodu: 16073

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Set içerisinde;1 adet Karaf, 2 adet Kadeh, 12'li Viski taşı bulunmaktadır.
  • Şişe ve kadehler özel el işçiliği ile üretilmektedir.
  • Kadehler 9 cm uzunluğunda olup 280 ml hacme sahiptir.
  • Karaf (Şişe) 24,5 uzunluğunda olup 1000 ml hacme sahiptir.
  • Yazılar lazer markalama yöntemi ile kalıcı olarak işlenmektedir.
  • El işçiliği ile yapılan kişiye özel Ahşap Meşe Kaplama kutusuyla gönderilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Arkadaşlıklar her zaman özeldir çünkü arkadaşlıklar sayesinde en zorlu anlar bile daha kolay bir şekilde geride kaldığı mutlu anların mutluluğu da daha fazla olur. Yeri geldiğinde en zorlu anlardan bile kurtulmayı sağlayan arkadaşlıklar, bu bakımdan insanın yaşamında en ayrıcalıklı yere sahiptirler. Arkadaşlarınızın en özel günlerinin başında ise doğum günleri gelmektedir.

Arkadaşa seçeceğiniz doğum günü hediyeleri ise onun yaşamınızdaki anlamını ifade edecek ve kendisini ayrıcalıklı hissettirecek hediyelerden olmalıdır. Bu bakımdan Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi Osaka Viski Seti arkadaşınız için şimdiye kadar alacağı en ayrıcalıklı hediyeler arasında kendisine özel bir yer bulabilecektir.

Bu özel set, viski içimini çok daha keyifli ve lezzetli hale getirdiği gibi görünümü itibariyle ayrı bir şıklık sağlıyor. Set içerisinde yer alan karaf ve bardaklara özel baskı yöntemi ile arkadaşınızın ismi yazılmakta ve böylece arkadaşınıza özel olarak tasarlanmaktadır. Aynı zamanda bardaklar viskinin en gizli notalarını açığa çıkarmak için özel olarak üretilmiştir. Set içerisinde yer alan viski taşı da viskiyi soğuk içmek isteyenlere hitap ediyor ve viskinin tadı bozulmadan, ideal soğukluk derecesinde viski içmeye doğal bir çözüm olarak öne çıkarak hediyeye ayrıcalıklı bir hale getiriyor.