Anneye Hediye Esprili Tişört - %100 Pamuklu Kumaş

2 Saat 42 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%11 indirim
399.90 TL
355.91 TL
Ürün Kodu: 16798

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan baskı.
  • Hava geçiren terletmez baskı.
  • %100 sağlıklı pamuk tişört.
  • Anneye Hediye Esprili Tişört özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Anneler günü özel hediyeler ile geçmesi gereken bir gündür. Yılda bir kez kutlanmasının yanında yaşamda size en çok değer ve sevgi veren kişiye yönelik bir gün olduğundan da çok özel hediyeleri hak etmektedir. Bu özel günün anlamına en uygun olacak şekilde doğru hediyeleri tercih etmek için Anneye Hediye Esprili Tişört seçebilirsiniz. Annenizin çok hoşuna gidecek olan bu özel ürün sevginizin ve verdiğiniz değerin özel bir yansıması olacaktır.

Annenizin sağlığını korumak adına tişört tamamen sağlık için uygun olan malzemeden yapılmıştır. Pamuk malzemesi sayesinde hem rahatlatıcı hem de huzur verici bir kullanım olanağı sunar. Aynı zamanda hava alan yapısıyla da terletme gibi durumların da önüne geçmiş olur.

Üzerinde yer alan esprili mesaj annenizi her sefer gülümsetirken aynı zamanda özel bir tarz yaratmasını da sağlar. Tüm bu özellikleriyle birlikte öne çıkan tişört, annenizi ne kadar çok sevdiğinizi ifade edebilmeniz için özel bir anlam taşıyor. Anneler günü başta olmak üzere annenizi çok mutlu etmek istediğiniz her ana uygun hediye anlamı taşıyor.