Monogram İsme Özel Yılbaşı Tişörtü

Bugün sipariş verirseniz en geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile 29 Nisan Pazartesi günü teslim.
%12 indirim
399.90 TL
351.91 TL
Ürün Kodu: 20059

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan baskı.
  • Renk: Siyah, Beyaz, Lacivert, Gri Melanj ve Füme renk alternatifleri mevcuttur.
  • Hava geçiren terletmez baskı.
  • %100 sağlıklı pamuk tişört.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Önümüzde yepyeni bir yıl var ve sevdiklerimizi özel hissettirmenin tam zamanı! Monogram İsme Özel Yılbaşı Tişörtü, bu yılbaşında hediye almak istediğiniz kişiye tam da istediğiniz duyguyu yaşatacak bir seçenek.

Özel bir hediye seçmek her zaman daha anlamlıdır ve Monogram İsme Özel Yılbaşı Tişörtü, bu özelliğiyle gönlünüzdeki duyguları en iyi şekilde ifade etmenize yardımcı olacak. Bu eşsiz tişört, isme özel olarak tasarlandığı için alıcısını kendini özel hissettirecek ve ona olan sevginizi anlatmanın en özel yollarından biri olacak.

Monogram İsme Özel Yılbaşı Tişörtü, stil sahibi tasarımı ve dayanıklı malzemesiyle göz kamaştırıyor. İster sevgiliniz için olsun, ister arkadaşınız için, bu tişörtü tercih ettiğinizde onların tarzına uygun bir hediye seçmiş olursunuz. Aynı zamanda doğum günü gibi özel günlerde de tercih edebileceğiniz bu tişört, her yaş grubuna hitap eder.

Kaliteli kumaşı sayesinde uzun süre dayanıklılığını koruyan Monogram İsme Özel Yılbaşı Tişörtü, aynı zamanda rahat bir kullanım sunar. İçindeki pamuk karışımı malzeme, gün boyu konforlu bir his yaşamanızı sağlar. Ürünün özel baskısı ise çamaşır makinesinde yıkanmalara ve sürtünmelere karşı dayanıklıdır.

Sevdiklerinizi özel hissettirmek için ideal bir hediye olan Monogram İsme Özel Yılbaşı Tişörtü, onlara özel tasarlanmış bir hediye olduğunu gösterir. İsim baskısıyla tamamlanan bu tişört, alıcısını her zaman hatırlatacak ve özel olduğunu hissettirecektir.

Bu yılbaşında sevdiklerinize unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız Monogram İsme Özel Yılbaşı Tişörtü tam da aradığınız şey! Onlara bu özel tişörtü hediye ederek, onlara her daim özel olduğunu hatırlatın.