ANNE Yazılı Kişiye Özel Fotoğraflı 20x30 Çerçeve

Bugün sipariş verirseniz en geç 22 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile 22 Nisan Pazartesi günü teslim.
349.90 TL
Ürün Kodu: 19558

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Çerçeve Ölçüsü 20 x 30 cm
  • Kendinden Yapışkanlıdır. Dilediğin yere yapıştır, çıkar, başka yerde yeniden kullan.
  • Dikdörtgen Çerçeve'nin arkasındaki koruyucu bandı çıkarıp duvarlara rahatça yapıştırıp iz bırakmadan çıkarabilirsin.
  • Çiviye gerek duymadan kullanabilirsin.
  • Baskılı Beyaz Renk Dekoratif Yapışan Çerçeve özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

ANNE Yazılı Kişiye Özel Fotoğraflı 20x30 Çerçeve, özel bir hediye arayan herkes için mükemmel bir seçimdir. Özellikle anneler günü için harika bir hediye olacaktır.

Bu çerçeve, sevdiklerinize kendilerini özel hissettirmek için mükemmel bir yoldur. Fotoğraflarınız ile evinize şık bir görünüm kazandıracak ve aynı zamanda anılarınızı hatırlatacak.

ANNE Yazılı Kişiye Özel Fotoğraflı 20x30 Çerçeve, kendilerini sevdikleri ve özel oldukları hissettireceği gibi, evin dekorasyonuna da şıklık katacaktır.

Kişiye özel tasarımı sayesinde, fotoğrafınızı yükleyerek, özel bir hediye hazırlayabilirsiniz. Anneniz veya eşiniz için özel bir hediye arıyorsanız, ANNE Yazılı Kişiye Özel Fotoğraflı 20x30 Çerçeve mükemmel bir seçenek olacaktır.

Yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen bu çerçeve, sizi ve sevdiklerinizi uzun yıllar boyunca mutlu edecektir. Evde dekorasyonu sevenler için şık ve minimalist bir seçim olan bu çerçeve, sevdiklerinizin evlerine farklılık katacaktır.

ANNE Yazılı Kişiye Özel Fotoğraflı 20x30 Çerçeve, sevdiklerinize özel ve anlamlı bir hediye vermeniz için harika bir seçenektir. Onları şımartmak için bu güzel hediyeyi seçebilirsiniz.