14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi Ahşap Plaka

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
484.90 TL
Ürün Kodu: 16566

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Resim Baskılı Ahşap Plaka 29,5 cm x 22 cm ölçülerinde 1,5  cm kalınlığındadır.
  • Ahşap Plaka, doğal ahşapların üst üste katman olarak birleşiminden üretilmektedir.
  • Ahşap plakanızı hem masa üzerine koyabilir hem de duvara asabilirsiniz.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevgili olmak her koşulda en ayrıcalıklı ve özel hediyeleri vermeyi gerektirir. Çünkü tercih edilecek hediyeler sevginin doğrudan bir yansıması olacakları gibi aynı zamanda da sevgilinizin de ona ne kadar değer verdiğini anlamasına yardımcı olmalıdırlar. Bu bakımdan başta 14 Şubat sevgililer günü hediye seçenekleri arasında öne çıkan 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi Ahşap Plaka tercih ederek sevginizin doğrudan bir yansımasını hediye verebilirsiniz.

Özenli tasarımı sayesinde sevgilinizin çok hoşuna gidecek ve evinde, çalışma odasında ya da ofisinde büyük bir mutluluk ile kullanacağı bu plaka sevgi bağlarınızın da güçlenmesine neden olacaktır. Yüksek baskı kalitesi sayesinde tıpkı sevginiz gibi uzun ömürlü bir kullanım sunacak olan bu özel plakayla her zaman mutluluğunuz çok daha özel bir boyutta yaşanabilecektir.

Özel arka desteği sayesinde masa üzerinde de pratik bir şekilde kullanım imkânı veren plaka, böylece her zaman aşkın göz önünde olmasına yardımcı oluyor. Birbirlerini çok sevenler için ideal ve ayrıcalıklı bir hediye olan bu özel plakayla sevginiz daha da artacaktır. Aynı zamanda sıradan hediyeler yerine ayrıcalıklı ve her zaman bulunmayan hediyeleri tercih etmek isteyenler için de bu özel hediye iyi bir seçenek sağlıyor.