14 Mart Tıp Bayramı Hediyesi Çerçevesi

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%19 indirim
249.90 TL
202.42 TL
Ürün Kodu: 11117

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ahşap baskılı foto 13 x 8 cm ölçülerinde 1.3 cm kalınlığındadır.
  • 1 adet arka ahşap ayağı ile masanızda kolaylıkla duracaktır.
  • Sıcak baskı sayesinde solma ve çıkma yapmaz. 
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Bildiğiniz gibi her Mart ayının 14’ünde tıp bayramı kutlamaları yapılır. Doktorların ve tüm tıp mensuplarının bayramlarının kutlandığı bu özel günde doktorların sorunları yaşadıkları problemler ele alınır ve bu değerli kişiler onore edilerek anılır. Dilerseniz siz de tıp doktorları için hazırlanmış olan bu ahşap çerçeveyle sevdiğiniz doktor yakınlarınızın ya da tanıdıklarınızın tıp bayramını kutlayabilirsiniz.

Doktor bir kardeşiniz, babanız, anneniz, yakınınız ya da dostunuz mu var? O halde bu özel hediyeden onlar için birer adet hazırlatarak onları tıp bayramında da unutmadığınızı ispatlayabilir ve gönüllerini alabilirsiniz. Ya da sizi tedavisi zor hastalıklardan kurtaran, mühim bir ameliyatınızı yaparak sağlığına kavuşturan çok sevdiğiniz bir doktora sahip de olabilirsiniz. O halde bu güzel hediyeyle onları şaşırtın ve gönüllerinde özel bir yere sahip olun deriz.

Mavi ve beyaz renk tonlarında iç açıcı bir tasarımda hazırlanmış olan bu ahşap çerçevenin ebatları 13 x 8 cm dir. Yanı sıra simgesel olarak üzerinde tıp doktorlarının kullandığı bilimum alet bulunuyor. 14 Mart tıp bayramında tanıdığınız doktorların bayramını kutlamanız için bire bir hazırlanmış olan bu güzel çerçeve, tüm doktorlarına büyük bir sürpriz yaşatacak ve aynı zamanda da masalarının üzerinde çok hoş duracak. Ayrıca bu çerçeveye her baktıklarında da sizi anımsayacaklardır.

Doktor sevgiliye hediye hazırla mak konusunda her zaman sitemizde bulunan bu gibi sürprizli hediyelerden faydalanabilirsiniz.

Kişiye özel hediye arıyorsanız şayet bu gibi hem mesleğe, hem de isme özel olarak hitap eden ürünlerden rahatlıkla yararlanabilirsiniz.

Masaüstü hediyeleri arasında en güzel hediye türü olabilecek olan bu çerçeve, doktorlar için en güzel çerçeve modelleri olacaktır.