10 Years Challenge Fotoğraf Baskılı Hediye Akrilik Tepsi

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
509.90 TL
407.92 TL
Ürün Kodu: 14319

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kişiye özel tepsi ölçüleri 22x40 cm'dir.
  • 3 mm akrilik malzeme kullanılmıştır.
  • Tepsi arka yüzeyine tepsinizin kaymaması ve çizilerek desenlerin deforme olmasını önlemek amaçıyla dört adet silikon ayak yapıştırılır.
  • Tepsi üzerindeki tasarım Uv Baskı yöntemi ile uygulanmıştır, suya dayanıklıdır.
  • Bulaşık makinasında yıkamaya uygun değildir, elde yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Zaman herkes için oldukça değerli bir kavramdır. Özellikle sevdiğimiz insanlarla geçirdiğimiz vakit bizim için çok değerlidir. Birlikte geçirdiğimiz zamanı, en özel anlarımızı sevdiklerimize hatırlatmak ise verilecek en güzel hediyedir. Hediyelerimizi seçerken hediye aldığımız kişinin hoşuna gidebilecek en güzel hediyeyi seçmeye çalışırız. Sevdiklerimize seçeceğimiz tasarım eşyalar verilecek en güzel hediyedir. Özel olması sayesinde hediye verdiğiniz kişiyi farklı hissettirecek. Herkesin evinde mutlaka olan eşyalardan biri olan tepsi herkesin mutlaka kullandığı bir eşyadır. Size özel olması ise onu daha güzel hale getirmektedir.

Size özel olarak tasarlanan tepsinin üzerinde anılarınızı evinize kadar getirecek ve bir şeyler içerken size eşlik edecek olan on yılda ki değişiminizin bulunduğu fotoğraf baskısı bulunur. Fotoğraf baskısı saydam tepsi arkasının üzerine basılır ve bu sayede oldukça şık görüntü oluşturur. Tepsinin ölçüleri 22X40 cm boyutlarındadır ve kullanışlıdır. 4mm akrilik malzemelerden tasarlanmıştır. Üzerinde bulunan, fotoğraflarınızın basılı olduğu tepsinin baskısı Uv ışınları ile son derece dayanıklı bir baskıdır ve kolay kolay renginde solma ya da silinme sorunu yaşanmaz. Tepsinin arka tarafında fotoğrafların deforme olmaması ve tepsinin çizilmemesi için dört adet silikon ayak bulunur. Tepsi suya dayanıklıdır ve su ile temasında herhangi bir silinme sorunu yaşanmaz. Ürün bulaşık makinesine girmeye uygun değildir fakat elde yıkanabilir. Ürün sipariş etmeniz halinde özenli bir şekilde hazırlanır ve hediye paketi yapılarak gönderilir.