Yay Burcu Arkadaşa Hediye Sihirli Porselen Kupa

Ürün Kodu: 15802

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Porselen Kupadır.
  • Sıcak içecek doldurulduğunda gizli resim ortaya çıkar.
  • Boyutları 8x10 cm'dir.
  • Baskı Süblimasyon
  • Kupa üzerindeki baskı uzun ömürlü ve kalıcıdır. Yıkarken ılık suda ve elle yıkamanız gerekir. Bulaşık makinesinde veya elde dahi olsa çok yüksek ısıda yıkamanız bardağınıza yapılan baskının çıkmasına sebep olabilir. Asla bulaşık makinesinde ve aşırı derece de kaynar suda yıkamayınız.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Yay burçları özellikle hassas yapıları ile bilinirler. Hem kadın hem de erkek yay burçları etrafındaki insanları son derece özenli bir şekilde seçerler çünkü yakınlarından özel bağlar görmek isterler ve aynı zamanda da onlara da bu bağı gösterirler. Ancak yay burçlarının genel özelliği çok şiddetli hassasiyet ve sevgi göstermelerine karşılık, bunu ancak sevgilerinden emin oldukları kişilere yöneltmeleridir.

Bu bakımdan yay burcu arkadaşlarınıza verdiğiniz değeri doğrudan ifade edecek eylemlerde bulunmak yararlı olacaktır. Özellikle hediye vermek yay burçlarını çok sevindirecek ve onların mutlu olmalarını sağladığı gibi arkadaşlık ilişkilerinin de genişlemesine neden olacaktır. Fakat hediye tercihinde de titiz davranan yay burçları için seçim yapılacak hediyenin son derece özellikli olması gerekmektedir.

Tamamen yay burçlarını mutlu etmek ve onlara ayrıcalıklı bir hediye verebilmeniz için geliştirilmiş olan Yay Burcu Arkadaşa Hediye Sihirli Porselen Kupa sayesinde arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize özel bir hediye tercihinde bulunabilirsiniz. Bu özel tasarım kupa bardak yay burcu olan yakınlarınızı çok mutlu edeceği gibi sihirli özelliği sayesinde de her kullanımda şaşırmalarına neden olacaktır. Ev ve ofis ortamlarında kullanmaya uygun olan bardak, tüm bu özellikleri ile birlikte doğru hediye anlamı taşımaktadır.