Star The Day With A Smile Motivasyon Porselen Kahve Kupası

43 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%20 indirim
194.90 TL
155.92 TL
Ürün Kodu: 16414

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Motive edici hediyeler arasından üzerinde yer alan mesajı ile sevdiklerinizin kendilerini daha iyi hissetmelerine neden olacak şekilde öne çıkan Star The Day With A Smile Motivasyon Porselen Kahve Kupası onları mutlu etmenin özel bir sembolü oluyor. Özel bardak tasarım ve kullanış özellikleri bakımından sevdiklerinize içeceklerini içerken ayrıca bir keyif verirken her yerde kullanım olanağı sunması açısından da özel bir işlevsellik sunuyor.

Yüksek baskı kalitesi sayesinde üzerinde yer alan özel mesajı zamana ya da kullanıma bağlı olarak silinmez ve her zaman ilk günkü görünümünü koruyarak sevdiklerinizin kendilerini daha iyi hissetmelerine neden olur. Aynı zamanda porselenden yapıldığı için sağlıklı bir kullanım sunan bardak, bu sayede içeceklerin tadının da harika olmasına yardımcı olur.

Tutma kolaylığı sunan ergonomik tasarımı ile sevdikleriniz rahatlıkla içeceklerini yudumlarken her zaman sizi anımsayacaklar ve böylece onlara verdiğiniz değeri de daha iyi anlamış olacaklardır. Başta iş ve okul hediyeleri arasında değerlendirilecek kupa bardak sevdiklerinizin kendilerini her iyi hissetmek istedikleri yerde doğru sonuçlar yaratarak özel bir kullanım sağlamaktadır. Bu sayede sevdikleriniz ile aranızdaki bağlar da güçlenirken her zaman yanlarında da anlamlı mesajı sayesinde olabileceksiniz.