Sevgiliye Hediye Sarılan Aşık Maymunlar Kahve Kupası

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
194.90 TL
Ürün Kodu: 16395

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevgiliniz için her zaman özel hediyeleri tercih etmek istiyorsanız sevimli ve sevgi dolu tasarımı ile birlikte Sevgiliye Hediye Sarılan Aşık Maymunlar Kahve Kupası harika bir seçenek oluşturuyor. Bu özel sevgili kupa tasarımı ve ergonomik tutuş özellikleri ile birlikte sevgilinize hoş bir sürpriz yapmanızı sağlarken aynı zamanda da dayanıklılığı sayesinde uzun ömürlü bir hediye vermenize neden oluyor.

Sevginizi her zaman göz önünde tutmak için doğru bir hediye olacak kupa bardağı sevgililer günü, doğum günü, yıldönümü gibi özel günler başta olmak üzere her zaman tercih edebilirsiniz. Özellikle sıradan bir günde beklenmedik bir anda sevgilinizi çok mutlu etmek ve aşkınızın ne kadar değerli olduğunu görmesi için tercih edebilir ve böylece sevgilinize büyük bir mutluluk yaşatabilirsiniz.

Evde, okulda, işte ya da dilediği her yerde sevgilinizin özenle kullanacağı bardak porselenden yapıldığı için sağlık açısından tamamen uygundur. Bu sayede sağlıklı bir içim keyfi sunar. Aynı zamanda porselen yapısı yüzünden içeceklerin tadının da korunmasına neden olarak içeceklerin tam tadında olmasına yardımcı olur. Üzerine yüksek baskı kalitesi ile çıkmayacak şekilde isimlerinizin yazılması ise hediyeyi çok daha özel ve ayrıcalıklı bir hale getiriyor.