Line Art Düşünen Kız Tasarımlı Porselen Kahve Kupası

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
İndirime Son
194.90 TL
165.66 TL
Ürün Kodu: 16407

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sanat sever yakınlarınıza özel bir hediye vermek istiyorsanız tasarımı ile dikkat çeken Line Art Düşünen Kız Tasarımlı Porselen Kahve Kupası harika bir seçenek oluşturuyor. Tasarımı ile hediye olarak vereceğiniz yakınınızın kendisini daha iyi hissetmesine neden olacak kupa bardak aynı zamanda günlük yaşam kullanımına sağladığı katkı sayesinde de sevdiklerinizin rahatlıkla içeceklerini içmelerine neden oluyor.

Kız arkadaşa alınacak hediye seçenekleri arasında da öne çıkan kupa bardak sanatsal duyarlılığa sahip olan yakınlarınızın büyük bir mutluluk duyacağı görünüme sahiptir. Onları çok mutlu edecek bu özel tasarım, ergonomik özellikler ile birleşerek daha da işlevsel bir hale gelmektedir.

Porselenden yapıldığı için sevdiklerinizin sağlığı için hiçbir risk taşımayan bardak aynı zamanda porselen oluşu yüzünden içeceklerin tatlarının da korunmasına neden olmaktadır. Yüksek baskı kalitesi sayesinde tasarımı solma ya da silinmelere karşı dayanıklı olup her zaman ilk günkü görünümüne sahip olacaktır. Bu özelliklerinin yanında bardak, ergonomik tutuş sağlayan yapısı sayesinde de kullanım esnasında herhangi bir ekstra çaba gerektirmez ve sevdiklerinizin her zaman bardağını kullanmasına yardımcı olur. Bu özelliklerinin yanında her yudumda sevdiklerinize sizi anımsatması ise bardağı çok daha anlamlı bir hediye haline getiriyor.