Kova Burcu Arkadaşa Hediye Sihirli Porselen Kupa

36 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%18 indirim
234.90 TL
192.62 TL
Ürün Kodu: 15801

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Porselen Kupadır.
  • Sıcak içecek doldurulduğunda gizli resim ortaya çıkar.
  • Boyutları 8x10 cm'dir.
  • Baskı Süblimasyon
  • Kupa üzerindeki baskı uzun ömürlü ve kalıcıdır. Yıkarken ılık suda ve elle yıkamanız gerekir. Bulaşık makinesinde veya elde dahi olsa çok yüksek ısıda yıkamanız bardağınıza yapılan baskının çıkmasına sebep olabilir. Asla bulaşık makinesinde ve aşırı derece de kaynar suda yıkamayınız.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Kova burçları arkadaşlıklara çok önem veren yapıları ile bilinirler. Özellikle dost canlısı yapıları sayesinde etraflarında çok fazla arkadaşları olabilir. Ancak verdikleri değeri arkadaşlarından da görmek isterler ve bunu göremedikleri zaman hayal kırıklığı yaşayabilirler. Bu bakımdan kova burcu yakınlarınız için hediye tercihinde bulunmak istiyorsanız tamamen onların çok hoşuna gidecek bir hediye seçiminde bulunmalısınız.

Özenli tasarımı ile kova burcu arkadaşlarınızın çok hoşuna gidecek olan Kova Burcu Arkadaşa Hediye Sihirli Porselen Kupa sayesinde doğum günleri, yeni yıl kutlaması ya da işe başlama zamanlarında arkadaşlarınıza özel bir hediye verebilirsiniz. Kova burcu kişiye özel hediye bardak aynı zamanda onun büyük bir sürpriz yaşamasına neden olacaktır. Sihirli özelliğini kupa içerisine sıcak içecek koyulduğunda ortaya çıkaran bardak, böylece arkadaşınızın kullanım sırasında büyük bir mutluluk duymasını sağlayacaktır.

Ergonomik ve sağlıklı tasarımı sayesinde de çok uzun süreli kullanımlar için uygun olan bardak, bu bakımdan kova burcu yakınlarınızı özenli bir şekilde mutlu edebilmenizin yöntemi olmaktadır. Kendisine gösterdiğiniz özenden dolayı çok etkilenecek ve aranızdaki bağın daha da gelişmesine neden olacak bardak, tüm bu özellikleri ile birlikte arkadaşlıklarına her zaman ve her şeyin üzerinde önem verenlerin tercihi oluyor.