Klasik Anne Sözleri Esprili Anneler Günü Hediyesi Siyah Mutfak Önlüğü

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
449.90 TL
Ürün Kodu: 16743

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Önlükler %100 pamuk kumaştan üretilmiştir.
  • Ürün boyutu: 80x60 cm'dir.
  • Siyah renk Önlük
  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Üzerindeki baskı uzun ömürlü olup 80 yıkamaya ( 40 derecede ) kadar dayanıklıdır.
  • Klasik Anne Sözleri Esprili Anneler Günü Hediyesi Siyah Mutfak Önlüğü özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Anneniz için hediyeler tercih etmek her zaman büyük mutluluk duymasına yardımcı olur. Ancak çok daha özel ve kendisi için hazırlanmış hediyeler tercihinde bulunmak daha da mutlu olmasına ve kendisini değerli hissetmesine yol açar. Başta anneler gününde ne alınır sorusuna doğru yanıt verecek ve her zaman tercih edebileceğiniz Klasik Anne Sözleri Esprili Anneler Günü Hediyesi Siyah Mutfak Önlüğü harika bir seçim olarak öne çıkıyor.

Özenli tasarımı ile dikkat çeken ve annenizin çok hoşuna gidecek olan bu önlük ile ona harika bir sürpriz yapabileceksiniz. Annenizin çok seveceği ve yemekleri yaparken özel bir mutluluk duyacağı bu önlük görünümü itibariyle annenizin şimdiye kadar aldığı en özel ve ayrıcalıklı hediyelerden birisi olacak.

Estetik detayları ve üzerinde yer alan esprili ifadeleri ile birlikte her zaman annenizin giymekten özel bir keyif alacağı mutfak önlüğü, sağlıklı yapısı sayesinde de uzun ömürlü kullanım için uygundur. Üzerinde yer alan baskılar yüksek baskı kalitesi içerdikleri için solma ya da silinme gibi durumlara yönelik korunaklıdırlar. Her zaman rahatlık sunan yapısı ile birlikte en güzel ve mutluluk dolu yemeklerin hazırlanması da bu önlük sayesinde çok daha kolay hale geliyor.