Galaksinin En İyi Şeflerine Esprili Mutfak Önlüğü

4 Saat 35 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%19 indirim
449.90 TL
364.42 TL
Ürün Kodu: 15768

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Önlükler %100 pamuk kumaştan üretilmiştir.
  • Ürün boyutu: 80x60 cm'dir.
  • Kırmızı, ve Siyah renk seçenekli
  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Üzerindeki baskı uzun ömürlü olup 80 yıkamaya ( 40 derecede ) kadar dayanıklıdır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Mutluluk çoğu zaman yapılan birbirinden güzel yemekler ile başlar ve bu yüzden evlerin en özel yerlerinden birisi mutfaklar olur. Gerek kalabalık gerekse daha az kimse için lezzetli sofralar kurmak son derece özel anlamlar taşır. Çünkü yemeğin lezzetinden öte yemek yapmanın kendisi başlı başına bir haz kaynağıdır.

Tüm bu özellikleri ile birlikte yemek yapmayı seven ya da mutfakta çok geçiren sevdiklerinize Galaksinin En İyi Şeflerine Esprili Mutfak Önlüğü hediye edebilirsiniz. Üzerindeki esprili mesaj ile sevdiklerinizi mutlu edeceği gibi aynı zamanda da onların daha lezzetli yemekler yapmasına da olanak tanıyacak olan bu özel önlük, hoş tasarımı ile birlikte kendisine ayrıcalıklı bir yer bulmak isteyenlere hitap ediyor.

Sevgilinizin ya da eşinizin mutfakta daha sık vakit geçirmesini istiyorsanız, ona güzel bir mesaj vermek için de son derece anlamlı bir armağan olacak ürün bu bakımdan kadın ve erkek mutfak önlüğü çeşitleri arasında kendisine özel bir yere sahiptir. Pamuktan üretilmesi ve tamamen sağlıklı yapısı ile birlikte her zaman kullanışlı olacak bu özel önlük sevdiklerinizi çok mutlu edecek ve daha leziz sofraların kurulmasını sağlayacak.