Anneler günü geldi geliyor! Özel hissettirecek en anlamlı hediyen burada 🎁 Hemen şimdi seç 👉🏻

Keşfetmeyi Seven Arkadaşa Hediye Buff Bandana

Ürün Kodu: 16912

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Bandana Ölçüsü: 55 cm x 25 cm - Ağırlık: 50 g
  • Özel hava alan terletmez kumaş.
  • Tek bir ürün alırsınız ama birbirinden farklı biçimlerde kullanım sağlarsınız. Böylece siz ne isterseniz bandananız o olur.
  • Fular, alın bandı, korsan bandana, başörtüsü, saç bandı, bere, bone, bileklik, kaşkol, saç tokası, kar maskesi, atkı, yüz maskesi ve başka ne isterseniz!
  • Vücudunuzun sıcaklık dengesini korumanıza yardımcı olur.
  • Tüm sporcular, aşçılar, şefler, sağlıkçılar, gıda sektörü çalışanları, güneşten veya soğuktan korunmayı gerektiren iş kollarında çalışanlar ve isteyen herkes bu bandanayı kullanabilir.
  • Yer kaplamaz, kolayca temizlenir, hızlıca kurur.
  • Maksimum 40°C sıcaklıkta yıkanmalıdır,ağartıcı kullanmayın, ipe asarak kurutun, ütülemeyin.
  • Keşfetmeyi Seven Arkadaşa Hediye Buff Bandana özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Arkadaşıma, eşime, sevgilime sürpriz yapmak istiyorum diyorsanız özel tasarımı ve kullanışlı detayları ile birlikte Keşfetmeyi Seven Arkadaşa Hediye Buff Bandana çok özel bir kullanım kolaylığı sunuyor. Bu özel tasarım bandana sayesinde sevdiklerinizi çok mutlu edebilecek ve günlük kullanımda her zaman kullanabilecekleri bir hediyeyi verebileceksiniz. Yapısı itibariyle çok pratik şekilde kullanılan ürün aynı zamanda çok amaçlı kullanımlara uygundur.

Hediyeler her zaman karşı tarafa verdiğiniz değeri işlevsellikleri ile gösterir. Bu özel bandana boyunluk, fular, bileklik, maske, saç tokası, baş örtüsü gibi farklı amaçlar için kullanıma uygun olduğundan sevdiklerinizin çok hoşuna gidecektir. Çoklu kullanım detayları ile birlikte büyük bir mutluluk yaratacak olan badana sayesinde her zaman en güzel anları sevdiklerinize yaşatabileceksiniz.

Nefes alan yapıya sahip olan bandana bu sayede çok uzun süreli kullanımlarda bile herhangi bir sorun yaratmadan kullanıma uygundur. Özel tasarımı da sevdiklerinizin kendi tarzlarını ortaya çıkarmalarına, farklı kombinler yapabilmelerine olanak tanır. Yıkamaya uygun olan ürün bu sayede kirlendiğinde çok pratik bir şekilde yıkanarak ilk günkü görünümüne kavuşur. Her zaman etkileyici ve işlevsel özellikleri ile öne çıkarak sevdiklerinizi mutlu etmek için yardımcı olacaktır.