İlk Anneler Günü Kutlaması İsme Özel Kupa Bardak

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%19 indirim
194.90 TL
157.87 TL
Ürün Kodu: 16807

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Anneler günü tüm anneler için özeldir ancak özellikle yeni anne olmuşlar için çok daha heyecanlı geçecek bir gündür. Daha önce hiç yaşamadıkları bir heyecanı yaşamalarını sağlayacak olan bu özel günün de yeni anneler için özel hediyeler ile kutlanması gerekir. Bu bakımdan hem eşleri hem de yakınları tarafından yeni anneler için en doğru hediyelerin seçilmesi gerekmektedir.

İlk Anneler Günü Kutlaması İsme Özel Kupa Bardak sayesinde yeni annelerin çok mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz. Bu özel kupa bardak tasarımı ve üzerinde yer alan mesajı ile birlikte annelerin çok mutlu olmasını sağlıyor. Anneler gününün anlamına uygun şekilde tasarlanmış olan kupa bardak ile büyük bir mutluluk yaratmış olacaksınız.

Sadece anneler günü için değil yeni anne doğum günü kutlamaları için de uygun olacak bu özel kupa bardak mutluluğun en güzel şekilde yansıması için özel bir katkı sunmuş olacak. Ergonomik tasarımı ile kolay kullanıma sahiptir. Aynı zamanda porselen olduğu için de sağlıklı bir tüketim sunar. İçeceklerin tadının da korunmasını sağlar.